Nöjda kunder Paloma

Några kunder berättar

Vi gillar nöjda kunder. 97 % supportnöjdhet. Nio av tio kunder rekommenderar oss.

Hasse STEC

Samarbetet med Paloma har varit fantastisk bra

Samarbetet med Paloma har varit fantastisk bra för att nå ut till medlemmarna i bilsporten. Vi ger från STEC en stor tumme upp för Paloma.
STEC Svenska mästerkspaet i racing
Hans Söderström
Skedvi Bröd

Palomas verktyg sticker ut!

Hjälpen är alltid nära till hands hos dem, de gånger jag själv kör fast eller har frågor. De kommer med inspiration och matnyttiga tips, och är läsvärda både vad gäller innehåll och tekniska lösningar till våra egna nyhetsbrev.
Skedvi Bröd
Maria Adeström-Jonsson
Emil Coompanion

Grymt bra support!

Grymt bra support! Kort väntetid och pedagogiska medarbetare med hög kompetens. +++++ i betyg!
Coompanion Mälardalen
Emil Atak

Enkelt att använda

Vi på Hjalmar & CO gillar verkligen ert system för nyhetsbrev. Enkelt att använda, rimliga priser och en bra service om man behöver hjälp/support. Att ni dessutom är ett svenskt företag med rötter i Dalarna tycker vi är kul. Vi är en Webbyrå/SEObyrå och vi rekommenderar alltid er till våra kunder som vill komma igång med nyhetsbrev
Hjalmar & CO
Kicki Bental

Användarvänligt hela vägen

Användarvänligt hela vägen ut i fingerspetsarna men framförallt med enorm service! Precis vad vi letade efter. Det gör vårt arbete mycket smidigare - helt enkelt!
Mötesplatsen Steneby
Funny Livdotter

Det är mycket lätt att förstå sig på

Det är mycket lätt att förstå sig på. Speciellt funktionen med drag & drop som är väldigt intuitiv. Dessutom är bildhanteringen smidig, eftersom man slipper klippa och beskära innan man hanterar det i editorn. Vi har inte haft många supportärenden med verktyget, men när det har hänt så har vi fått bra service och uppbackning av Palomas personal, avslutar Maria Sehlström.
The Absolut Company
Maria Sehlström

Fantastisk support

Vi använder Paloma mycket i vår verksamhet. Superenkelt att förstå med oslagbar support. Vi är mycket nöjda!
Sveriges Marknadsförbund
Francesca O´Brien Apelgren

Vi är väldigt nöjda med Paloma

Vi är väldigt nöjda med Paloma överlag. Egentligen är det väldigt sällan som det är något som strular med verktyget, så jag har ingenting på minus sidan att förmedla. Om det är något som strular, så har Paloma en snabb och effektiv support. De är också lyhörda för förändring av deras verktyg och jag tycker vi nästan har utvecklat vissa delar tillsammans, för bästa möjliga resultat.
Dalarna Business
Malin Croner