Om Paloma

Några siffror som vi är stolta över …

  • Vi har över 1400 betalande kunder (Och flera tusen använder våra kostnadsfria licenser)
  • Vår Net Promotor Score (NPS) är 60, vilket betraktas som extremt bra (mars 2018)
  • Kundnöjdheten på vår support ligger på 97 procent
  • Vi är 14 anställda …
  • … och 100 procent av dem rekommenderar Paloma som arbetsplats
  • Vi lanserade första versionen redan 2002
  • Vi har Triple-A rating (endast 3 procent av alla bolag har det)

 

Högsta kreditranking

Vad drivs vi av?

"Vår drivkraft här på Paloma är att ta fram produkter som gör en avgörande skillnad för dig i ditt arbete och får dig och din organisation att växa. Vi vill sätta Hedemora på kartan och skapa tillväxt och arbetstillfällen."

Peter Berg, vd och grundare

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi har utvecklat två produkter, Postman och Magnet för nyhetsbrev och e-postmarknadsföring. Du kan använda produkterna var och en för sig, eller tillsammans. Vi stoppar in det dyrbaraste vi har i våra produkter och vår service: Vår passion och vilja till hög kvalité. De flesta av våra kunder är små och medelstora företag. Offentlig sektor gillar oss också.

Vad är Postman?

Postman är vårt verktyg för nyhetsbrev. Det gör det enkelt för dig att snabbt skapa snygga, informativa och/eller säljande nyhetsbrev. Färdiga mallar superb support gör att du är igång blixtsnabbt. Postman hjälper dig att bygga relationer, stärka ditt varumärke och att hitta nya kunder och intressenter.

Vilken skillnad kan våra produkter göra för dig?

Vi brukar ställa samma fråga till våra befintliga kunder. Svaret är dels att både Postman och Magnet förenklar vardagen, sparar tid och sänker kostnader. Dels fördjupar och stärker verktygen kundrelationerna, och ger fler kunder. Dessutom svarar många att de ser en stadigt växande konverteringsgrad sedan de började använda produkterna.

Några rader om oss

I Hedemora i Dalarna tar vi på ägarledda Paloma hand om våra kunder, sida vid sida med gänget som programmerar, designar och vidareutvecklar. Tillsammans med vårt bästa team - våra kunder - förfinar vi löpande våra produkter. 

Du kanske frågar dig vad du vinner på det? Jo! Du får helt enkelt produkter som vi har full kontroll över - från ax till limpa - med en supportgrupp som sitter nära utvecklingsgänget. Och vi frågar och lyssnar på våra kunder!

Få vårt nyhetsbrev

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt