/*Visa showmore*/

Om Paloma

Vi riktar oss mot små företag och offentlig sektor. Vi har drygt 1500 kunder. Med ett gemensamt: De gillar bra service och hög kvalité. Vår supportnöjdhet pendlar mellan 97% till 100%. Även om vårt fokus är små företag och offentlig sektor så får vi även stora företag och organisationer som kunder, de gillar snabb support på svenska.

Några siffror som vi är stolta över

 • Vi har över 1500 betalande kunder (Och flera tusen använder våra kostnadsfria licenser)
 • Vår Net Promotor Score (NPS) är 60, vilket betraktas som extremt bra (mars 2018)
 • Kundnöjdheten på vår support ligger på 97 procent
 • Vi är 10 anställda …
 • … och 100 procent av dem rekommenderar Paloma som arbetsplats
 • Vi lanserade första versionen redan 2002
 • Vi har Triple-A rating (endast 3 procent av alla bolag har det)

Vad kan vi erbjuda dig?

Paloma har utvecklat två plattformar: En för Nyhetsbrev och Magnet en plattform för eventplanering, anmälningssidor och biljettförsäljning.  Vi brinner för hög kvalitet och bra service. I Hedemora i Dalarna tar vi på ägarledda Paloma hand om våra kunder, sida vid sida med gänget som programmerar, designar och vidareutvecklar. Tillsammans med vårt bästa team - våra kunder - förfinar vi löpande våra produkter. 

Här kan du läsa vår integritetspolicy: https://www.paloma.se/integritetspolicy/

Vad tycker kunderna:

"Paloma är helt enkelt suveräna. Superbra support, de är lyhörda för våra önskemål och de förbättrar systemen hela tiden. Vi är grymt nöjda med våra första 6 år och vi ser fram emot att fortsätta skicka nyhetsbrev via Paloma" Malin Croner, Dalarnas Business
www.dalarnabusiness.se

"Snabba svar, snabbt åtgärdat (det som gick att lösa) och trevlig kommunikation. Fick även ett extra meddelande ang mitt ärende för att uppmärksamma på en ny lösning." Johanne Pernklint
www.larjeanstradgardar.se

"Snabbt och enkelt förklarat. Toppen support!" Magnus Holmén
www.gelins-kgk.se

"Grymt bra support! Kort väntetid och pedagogiska medarbetare med hög kompetens. +++++ i betyg!" Emil
https://malardalen.coompanion.se

"Snabb feed-back med tydliga instruktioner om hur jag skulle gå vidare med min egen IT-avdelning. Är mycket nöjd!" Veronica Bäcker
www.wassara.com

"Får alltid så bra hjälp, både per telefon och via mail. Ni tålmodiga människor på Palomas Support, TACK för all hjälp!" Hälsar och vinkar från Kulinariet i Stora Skedvi/Maria
www.kulinariet.se

"Rapid response service which is crucial in a communications every-day job-situation!" Sissel Hegvik
www.coor.com

"Mycket nöjda med Palomas service och support. Vi får alltid snabb hjälp och pedagogiskt förklarat."
www.interimsearch.com

”Jag har varit kund i 10 år hos Paloma och jag har haft stor nytta av deras verktyg för att skapa och skicka mina nyhetsbrev." Torbjörn Schyberg 78 år, Schybergsfilateli
https://www.tradera.com/campaign/storauktion-schybergsfilateli

STARTA GRATISKONTO NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Ett verktyg som är enkelt att använda för att skicka snygga nyhetsbrev

Nyhetsbrev verktyg

Det är enkelt att använda verktyget Paloma för att skapa snyggt designade nyhetsbrev. Till din tjänst har du dessutom smarta funktioner som gör att du kan ta dina nyhetsbrev till nya nivåer.

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. I och med att både dagens och framtidens kunder lever sina liv online är e-postmarknadsföring och e-post både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. Nyhetsbrev har i många olika undersökningar visat sig ha bäst ROI (Return On Investment) av alla kanaler, inklusive olika sociala medier.

Det behöver inte vara krångligt att använda ett verktyg för e-post. Vi har jobbat hårt med användbarhet och gränssnitt för att Paloma nyhetsbrevsverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att förstå och använda som möjligt.

Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår drag-and drop-editor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med att skapa och skicka ditt nyhetsbrev.

Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också fånga in feedback direkt i mejlutskicket via snabbenkät.

Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!


Epost marknadsföring

Gratis mallar till nyhetsbrev & gott om tips

Genom att använda en mall för ditt nyhetsbrev så kan du hålla kommunikationen konsekvent och genomtänkt . Det underlättar också det kontinuerliga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istället för att skapa nya mallar för varje utskick. Till ditt förfogande har du gäng färdiga snygga nyhetsbrevmallar som du kan börja använda direkt. Du har tillgång till ett arkiv både för dina mallar och dina filer, som bilder, dokument och pdf:er.

På vår sajt, i bloggen och via vårt nyhetsbrev finner du gott om tips kring digitala nyhetsbrev och e-postmarknadsföring.

Skicka nyhetsbrev

Skapa & skicka nyhetsbrev snabbt & enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Paloma hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html.

 • ✔️ Designa, skicka och följ upp med statistik
 • ✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp
 • ✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera
 • ✔️ Tillämpa marketing automation med triggermejl och automatiska utskick.
 • ✔️ Smidig och effektiv drag-and-drop-editor
 • ✔️ Enkel administrering av dina kontakter
 • ✔️ Smart uppföljning
 • ✔️ Stöd för flera redaktörer och/eller konton.

 

Skapa nyhetsbrev

Ett uppskattat verktyg för marknadsföring via nyhetsbrev & e-post

Om du vill utveckla företagets marknadsföring via nyhetsbrev och e-post är Paloma perfekt för dig. Du får tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om verktyget, och fri support.

9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet.
100 % av våra anställda rekommenderar Paloma som arbetsplats. Mer från våra kunder.