Om Postman från Paloma

Välkommen till tillväxtmaskinen

När konkurrensen om uppmärksamhet är större än någonsin är vårt bidrag en kanal som bevisats, enligt Amerikanska direktmarknadsförings förbundet, fungera bäst om och om igen: Nyhetsbrev och e-post.

Vi är trygga med att Postman skapar värden för dig som vill växa, skapa bättre relationer, kommunicera personifierat och automatiserat med dina mottagare. Rätt budskap vid rätt tillfälle. Vi hjälper dig på din framgångsresa.

Postman är enkelt och kul att arbete med. Vi vill bli en global aktör där vår roll är att designa, utveckla och sälja våra egna produkter ifrån vår hemstad Hedemora.

Några siffror som vi är stolta över …

  • Vi har över 1400 betalande kunder (Och flera tusen använder våra kostnadsfria licenser)
  • Vår Net Promotor Score (NPS) är 60, vilket betraktas som extremt bra (mars 2018)
  • Kundnöjdheten på vår support ligger på 97 procent
  • Vi är 14 anställda …
  • … och 100 procent av dem rekommenderar Paloma som arbetsplats
  • Vi lanserade första versionen redan 2002
  • Vi har Triple-A rating (endast 3 procent av alla bolag har det)

 

Högsta kreditranking

Vad kan vi erbjuda dig?

Paloma har utvecklat två produkter, Postman och Magnet för evenemang och biljettförsäljning. Du kan använda produkterna var och en för sig, eller tillsammans. Vi stoppar in det dyrbaraste vi har i våra produkter och vår service: Vår passion och vilja till hög kvalité. De flesta av våra kunder är små och medelstora företag. Offentlig sektor gillar oss också. I Hedemora i Dalarna tar vi på ägarledda Paloma hand om våra kunder, sida vid sida med gänget som programmerar, designar och vidareutvecklar. Tillsammans med vårt bästa team - våra kunder - förfinar vi löpande våra produkter. Du kanske frågar dig vad du vinner på det? Jo! Du får helt enkelt produkter som vi har full kontroll över - från ax till limpa - med en supportgrupp som sitter nära utvecklingsgänget. Och vi frågar och lyssnar på våra kunder!

STARTA GRATISKONTO NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt