Om Postman från Paloma

Vi är inte billigast men vi vill ge bäst service och kvalité

Vi har både små och stora kunder, företag, offentlig sektor och föreningar. Med ett gemensamt: De gillar bra service och hög kvalité. Vår supportnöjdhet pendlar mellan 97% till 100%. Här är några citat från våra kunder:

"Paloma är helt enkelt suveräna. Superbra support, de är lyhörda för våra önskemål och de förbättrar systemen hela tiden. Vi är grymt nöjda med våra första 6 år och vi ser fram emot att fortsätta skicka nyhetsbrev via Postman" Malin Croner, Dalarnas Business
www.dalarnabusiness.se

”Jag har varit kund i 10 år hos Paloma och jag har haft stor nytta av Postman för att skapa och skicka mina nyhetsbrev." Torbjörn Schyberg 78 år, Schybergsfilateli
https://www.tradera.com/campaign/storauktion-schybergsfilateli


"Snabba svar, snabbt åtgärdat (det som gick att lösa) och trevlig kommunikation. Fick även ett extra meddelande ang mitt ärende för att uppmärksamma på en ny lösning." Johanne Pernklint
www.larjeanstradgardar.se


"Snabbt och enkelt förklarat. Toppen support!" Magnus Holmén
www.gelins-kgk.se

"Grymt bra support! Kort väntetid och pedagogiska medarbetare med hög kompetens. +++++ i betyg!" Emil
https://malardalen.coompanion.se

"Snabb feed-back med tydliga instruktioner om hur jag skulle gå vidare med min egen IT-avdelning. Är mycket nöjd!" Veronica Bäcker
www.wassara.com


"Får alltid så bra hjälp, både per telefon och via mail. Ni tålmodiga människor på Palomas Support, TACK för all hjälp!" Hälsar och vinkar från Kulinariet i Stora Skedvi/Maria
www.kulinariet.se


"Rapid response service which is crucial in a communications every-day job-situation!" Sissel Hegvik  
www.coor.com


"Mycket nöjda med Palomas service och support. Vi får alltid snabb hjälp och pedagogiskt förklarat."
www.interimsearch.com

 

Några siffror som vi är stolta över

  • Vi har över 1400 betalande kunder (Och flera tusen använder våra kostnadsfria licenser)
  • Vår Net Promotor Score (NPS) är 60, vilket betraktas som extremt bra (mars 2018)
  • Kundnöjdheten på vår support ligger på 97 procent
  • Vi är 14 anställda …
  • … och 100 procent av dem rekommenderar Paloma som arbetsplats
  • Vi lanserade första versionen redan 2002
  • Vi har Triple-A rating (endast 3 procent av alla bolag har det)

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Paloma har utvecklat två produkter, Postman för nyhetsbrev och Magnet för evenemang och biljettförsäljning. Du kan använda produkterna var och en för sig, eller tillsammans. Vi stoppar in det dyrbaraste vi har i våra produkter och vår service: Vår passion och vilja till hög kvalité.

De flesta av våra kunder är små och medelstora företag. Offentlig sektor gillar oss också. I Hedemora i Dalarna tar vi på ägarledda Paloma hand om våra kunder, sida vid sida med gänget som programmerar, designar och vidareutvecklar. Tillsammans med vårt bästa team - våra kunder - förfinar vi löpande våra produkter. Du kanske frågar dig vad du vinner på det? Jo! Du får helt enkelt produkter som vi har full kontroll över - från ax till limpa - med en supportgrupp som sitter nära utvecklingsgänget. Och vi frågar och lyssnar på våra kunder!

STARTA GRATISKONTO NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Smarta funktioner för at skapa nyhetsbrev. Spar din tid och ökar effekten av din e-postmarknadsföring.

Postman gör att du snabbt kan skapa snyggt designade nyhetsbrev utan större ansträngning. Dessutom är verktyget fullproppat med smarta funktioner som gör att du kan ta din e-postmarknadsföring till nya nivåer.Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår Drag and dropeditor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med ditt nyhetsbrev. Postman håller reda på avregistreringar, studsar och liknande. Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också få direkt feed-back direkt i nyhetsbrev med vår snabbenkätsfunktion. Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande och bra funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!

Att använda Nyhetsbrev & e-postmarknadsföring

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. Både dagens och framtidens kunder lever sina liv online – e-postmarknadsföring och mailutskick är både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. Det behöver dessutom inte vara krångligt att använda ett nyhetsbrevsverktyg. Vi har jobbat hårt med användbarhet och vårt gränssnitt fr at vårt nyhetsbrevsverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att använda och enkelt att förstå som möjligt. Nyhetsbrev har i många olika undersökningar visats ha bäst ROI, Return On Investment, av alla kanaler inklusive olika sociala medier. Vi har ett gäng färdiga och snygga nyhetsbrevsmallar som du kan börja använda direkt. Det är alltså gratis nyhetsbrevsmallar och de är designade av professionella Art-directors. Du bör ha en mall för ditt nyhetsbrev så du kan hålla en konsekvent och genomtänkt policy. Det underlättar också detkontinuelriga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istälet för att skapa nya mallar för varje utskick. Vi har naturligtvis ett arkiv både för dina mallar och dina filer, såsom bilder, dokument och pdf:er tex.

Skapa och skicka nyhetsbrev snabbt och enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Postman hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html. Med Postman blir det enkelt att: 
✔️ Designa, skicka och följa upp med statistik. 
✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp.
✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera.
✔️ Triggermejl och automatiska utskick. 
✔️ Vi har en editor, drag and drop i världsklass. 
✔️ Enkelt att administrera dina kontakter.  
✔️ Smart enkel uppföljning. 
✔️ Stöd för flera redaktörer och eller konton, så kallat redaktörskonto.

 

97 % supportnöjdhet

Om du vill utveckla företagets nyhetsbrev och e-postmarknadsföring är Postman perfekt för dig. 9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet. Du får dessutom tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om nyhetsbrevsverktyget om du föredrar att lära dig själv. 100 % av våra anställda rekommenderar oss som arbetsplats. Ditt samarbete med oss blir både belönande och uppskattat.