/*Visa showmore*/
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
23 apr 2015

Maximera ditt nyhetsbrev

Del 3

Tidigare har vi gett dig inspiration och kunskap om hur man tar sig igenom nålsögat, i dag får du de senaste trenderna som kan lyfta ditt nyhetsbrev ännu en nivå.

 

Varje dag får de flesta av oss ett antal nyhetsbrev i våra mejlboxar, nyhetsbrev vi prenumererar på eller bara får oss tillskickade. Vad är det som gör att vi fastnar för vissa? Vad får oss att läsa, att interagera eller att reagera på något sätt?

 

Det finns inget facit på hur man lyckas med nyhetsbrev. Det kräver en analys av målgrupperna, att lyssna och reagera på deras respons och feedback. Samtidigt måste man leverera ett genomarbetat innehåll, en kreativ design och ett nytänk vad gäller teknik, interaktivitet och användbarhet.

 

I dag letar de flesta företag efter sätt att öka mervärdet och effekten av sin digitala kommunikation. Alla önskar en kommunikation och en dialog stark nog att locka mottagaren och skapa en relation.

 

För dig gäller det att utveckla ett sätt som passar din bransch, ditt företag och din specifika målgrupp.

1. Användargenererat innehåll

Rapporter visar att folks intresse för recensioner och värderingar ökar, vilket resulterar i en utveckling av användargenererat innehåll även i nyhetsbrev. Att kunna ge sitt omdöme, bidra med sina åsikter och sätta betyg på olika saker som till exempel produkter, tjänster och erbjudanden lockar till engagemang och läsning.

2. Ta hjälp med att sprida budskapet

Den traditionella tipsa-knappen har utvecklats och integreras i dag med sociala medier, till exempel communities och bloggar. Lojala och nöjda läsare kan bli dina bästa ambassadörer och sprider gärna ordet vidare om det kan göras på ett enkelt och roligt sätt. Tekniken och kanalerna finns, men det är kreativiteten som skapar möjligheterna.

3. Integrera webbnavigation

Även i de fall man har analyserat och anpassat innehållet efter mottagarnas önskemål, kan det finnas dem som inte lockas av det primära budskapet i nyhetsbrevet. De ska man snabbt och enkelt ge möjligheten att ta sig vidare genom att lägga in en menynavigering som i bästa fall speglar webbplatsens. På så sätt behåller man mottagaren genom att erbjuda dem mer relevant innehåll.

4. Tydlig och informativ sidfot

Det är viktigt att ha en tydlig sidfot som innehåller företagets kontaktuppgifter, enkel avregistrering och möjlighet att komma med kommentarer eller synpunkter. En tydlig sidfot minimerar risken för klagomål till företaget. Det finns företag som har utvecklat sidfoten till att även inkludera en genväg till sin kundtjänst för att mottagaren ska känna sig så omhändertagen som möjligt.

 

Marknadssituationen, mottagarnas preferenser och utskicksresultat är några punkter som ändras med tiden. Det är därför mycket viktigt att du som avsändare arbetar kontinuerligt med nyhetsbrevet så att innehållet, utskicket och uppföljningen är så optimerad som möjligt.

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Ett verktyg som är enkelt att använda för att skicka snygga nyhetsbrev

Nyhetsbrev verktyg

Det är enkelt att använda verktyget Paloma för att skapa snyggt designade nyhetsbrev. Till din tjänst har du dessutom smarta funktioner som gör att du kan ta dina nyhetsbrev till nya nivåer.

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. I och med att både dagens och framtidens kunder lever sina liv online är e-postmarknadsföring och e-post både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. Nyhetsbrev har i många olika undersökningar visat sig ha bäst ROI (Return On Investment) av alla kanaler, inklusive olika sociala medier.

Det behöver inte vara krångligt att använda ett verktyg för e-post. Vi har jobbat hårt med användbarhet och gränssnitt för att Paloma nyhetsbrevsverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att förstå och använda som möjligt.

Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår drag-and drop-editor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med att skapa och skicka ditt nyhetsbrev.

Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också fånga in feedback direkt i mejlutskicket via snabbenkät.

Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!


Epost marknadsföring

Gratis mallar till nyhetsbrev & gott om tips

Genom att använda en mall för ditt nyhetsbrev så kan du hålla kommunikationen konsekvent och genomtänkt . Det underlättar också det kontinuerliga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istället för att skapa nya mallar för varje utskick. Till ditt förfogande har du gäng färdiga snygga nyhetsbrevmallar som du kan börja använda direkt. Du har tillgång till ett arkiv både för dina mallar och dina filer, som bilder, dokument och pdf:er.

På vår sajt, i bloggen och via vårt nyhetsbrev finner du gott om tips kring digitala nyhetsbrev och e-postmarknadsföring.

Skicka nyhetsbrev

Skapa & skicka nyhetsbrev snabbt & enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Paloma hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html.

  • ✔️ Designa, skicka och följ upp med statistik
  • ✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp
  • ✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera
  • ✔️ Tillämpa marketing automation med triggermejl och automatiska utskick.
  • ✔️ Smidig och effektiv drag-and-drop-editor
  • ✔️ Enkel administrering av dina kontakter
  • ✔️ Smart uppföljning
  • ✔️ Stöd för flera redaktörer och/eller konton.

 

Skapa nyhetsbrev

Ett uppskattat verktyg för marknadsföring via nyhetsbrev & e-post

Om du vill utveckla företagets marknadsföring via nyhetsbrev och e-post är Paloma perfekt för dig. Du får tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om verktyget, och fri support.

9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet.
100 % av våra anställda rekommenderar Paloma som arbetsplats. Mer från våra kunder.