/*Visa showmore*/
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
18 dec 2014

Sälj ditt mervärde, del 1

Hur värdefullt är ditt nyhetsbrev? Ser läsarna fram emot att få det eller passerar det ganska obemärkt inboxen? Vad erbjuder du som får läsaren att vilja stanna kvar? Och får du ens möjlighet att presentera ditt erbjudande? Det är viktigt att läsarna tidigt förstår mervärdet, att det är tydligt formulerat och att ingenting annat i nyhetsbrevet kommer i vägen. Det är inte självklart att läsarna förstår vad som är det extra värdet och därför behöver du "sälja in" mervärdet varje gång du kommunicerar med din kund.

Men det är inte bara genom nyhetsbrevet du har möjlighet att presentera ditt erbjudande och skapa intresse. Ta tillvara på de andra mötesplatser som ger dig möjlighet att skapa en stark relation till dina läsare.

1. Webbplatsen

Här är din första chans att sälja in mervärdet till de prenumeranter som kommer in via webbplatsen. Anmäl dig nu och få exklusiva erbjudanden och förhandstips på rean, visar tydligt på värdet och skapar förväntningar. Kunderna ska känna sig välkomna och exklusiva, att de får erbjudanden som inte andra får.

2. Registreringssidan

Registreringssidan är ditt nyhetsbrevs skyltfönster, utnyttja det. Här kan du förklara vilka fördelarna är med att anmäla sig till nyhetsbrevet, vad det kommer att innehålla och hur ofta det utkommer. Många företag fokuserar enbart på anmälningsfunktionen och slarvar bort chansen att etablera en relation till läsarna och skapa rätt förväntningar.

Försök att få med dessa element på sidan för att förklara värdet av din e-post:

Förklara förmånen - what's in it for them.

Adresspolicy - försäkra prenumeranterna om att du hanterar mejladresser ansvarsfullt.

Preferensval - hjälper till att öka relevansen i ditt meddelande.

Smakprov - ge gärna läsarna ett smakprov på vad de kommer att få.

Länkar, bilder och transaktioner (prenumerera, bekräfta, avanmäla) - ska fungerar jämt och känns pålitliga.

Grafisk design - ska underlättar för läsarna att snabbt känna igen nyhetsbrevet.

Tacksida - som visas direkt efter anmälan och bekräftar prenumerationen och informerar om allt rörande nyhetsbrev. Kan även innehålla länkar till viktig information på din webbplats.

Även om du givetvis vill veta allt om dina kunder är det viktigt att inte bli för burdus i början. Fråga bara om det du absolut behöver veta för att etablera en relation. I nästa fas kan du börja arbeta på en profil eller ta reda på läsarens preferenser.

I nästa del tar vi upp hur du välkomnar nya prenumeranter, från välkomstmeddelandet till välkomstprogram. Hur du kan utforma e-post som du vill skicka men som inte är nyhetsbrevet, transaktionsmejl och mejl som skickas mellan den överenskomna utgivningscykeln.

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Ett verktyg som är enkelt att använda för att skicka snygga nyhetsbrev

Nyhetsbrev verktyg

Det är enkelt att använda verktyget Paloma för att skapa snyggt designade nyhetsbrev. Till din tjänst har du dessutom smarta funktioner som gör att du kan ta dina nyhetsbrev till nya nivåer.

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. I och med att både dagens och framtidens kunder lever sina liv online är e-postmarknadsföring och e-post både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. Nyhetsbrev har i många olika undersökningar visat sig ha bäst ROI (Return On Investment) av alla kanaler, inklusive olika sociala medier.

Det behöver inte vara krångligt att använda ett verktyg för e-post. Vi har jobbat hårt med användbarhet och gränssnitt för att Paloma nyhetsbrevsverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att förstå och använda som möjligt.

Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår drag-and drop-editor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med att skapa och skicka ditt nyhetsbrev.

Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också fånga in feedback direkt i mejlutskicket via snabbenkät.

Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!


Epost marknadsföring

Gratis mallar till nyhetsbrev & gott om tips

Genom att använda en mall för ditt nyhetsbrev så kan du hålla kommunikationen konsekvent och genomtänkt . Det underlättar också det kontinuerliga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istället för att skapa nya mallar för varje utskick. Till ditt förfogande har du gäng färdiga snygga nyhetsbrevmallar som du kan börja använda direkt. Du har tillgång till ett arkiv både för dina mallar och dina filer, som bilder, dokument och pdf:er.

På vår sajt, i bloggen och via vårt nyhetsbrev finner du gott om tips kring digitala nyhetsbrev och e-postmarknadsföring.

Skicka nyhetsbrev

Skapa & skicka nyhetsbrev snabbt & enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Paloma hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html.

  • ✔️ Designa, skicka och följ upp med statistik
  • ✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp
  • ✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera
  • ✔️ Tillämpa marketing automation med triggermejl och automatiska utskick.
  • ✔️ Smidig och effektiv drag-and-drop-editor
  • ✔️ Enkel administrering av dina kontakter
  • ✔️ Smart uppföljning
  • ✔️ Stöd för flera redaktörer och/eller konton.

 

Skapa nyhetsbrev

Ett uppskattat verktyg för marknadsföring via nyhetsbrev & e-post

Om du vill utveckla företagets marknadsföring via nyhetsbrev och e-post är Paloma perfekt för dig. Du får tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om verktyget, och fri support.

9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet.
100 % av våra anställda rekommenderar Paloma som arbetsplats. Mer från våra kunder.