Webbinarium:
Marketing automation – vad, varför, hur?

Lär dig hur du kan utnyttja automation för att skapa varma leads, fördjupade kundrelationer och effektfull kommunikation. Elin på Paloma in Sweden AB ger en introduktion till automatiserad marknadsföring och delar dessutom med sig av handfasta råd som kommer att förändra hur du når och engagerar dina kunder. Du får också chans att ställa frågor. Webbinariet är kostnadsfritt – det enda du behöver investera är lite av din tid.

Är det här relevant för din verksamhet?

Att kommunicera via marketing automation innebär att skapa automatiserade flöden för personaliserad och händelsestyrd kommunikation.

Alla typer av verksamheter som behöver nå ut med olika typer av kommunikation kan dra nytta av marketing automation. Företag – B2B såväl som B2C – liksom offentliga verksamheter, medlemsorganisationer och andra typer av organisationer.

Vad kan marketing automation ge ditt företag?

Förbättrad kundupplevelse

Låt dina kunder känna sig sedda och omhändertagna. Via vårt verktyg för automatisering kan du skapa en kundresa som imponerar och ökar lojaliteten.​ Du blir mer intressant i mottagarens ögon!

Tids- och resursbesparing

Tänk dig att frigöra dyrbar tid och resurser från rutinmässiga uppgifter. När din automatisering är igång, kan du fokusera på att vara strategisk och kreativ, medan automatiska flöden avlastar dig med operativa uppgifter. 

Leadsgenerering

✔ Pricksäker kommunikation

Med vår automatisering når dina budskap rätt person vid rätt tidpunkt. Det är som att ha en personlig marknadsföringsassistent som är fokuserad på att optimera din kommunikation.

✔  Säljstöd

Med automatiserade flöden kan du rikta kommunikation och erbjudanden, skapa intresse och långsiktiga relationer. Dessutom kan du identifiera och sortera leads, så att du kan fokusera dina säljinsatser där de gör mest nytta.

Säkra din plats och anmäl dig till det kostnadsfria webbinariet nu!

Elin

Webbinariet leds av Elin Johansson som är utbildad internationell marknadsförare.
Frågor eller funderingar? Kontakta henne:
elin@paloma.se
0225–410 22