webinar marketing automation

Lär dig skapa varma leads på vårt webinar!

Maximera din framgång med Marketing automation – Lär dig hur!

Stig in i framtiden med vårt 30-minuters webinar, en fin möjlighet att upptäcka kraften i Marketing automation. Vi ger dig inte bara en snabb introduktion utan även delar med oss av handfasta råd som kommer att förändra hur du når och engagerar dina kunder. Anmäl dig nu och lär dig hur du skapar varma leads och fördjupade kundrelationer med automation.

Pricksäker kommunikation:

Aldrig mer gissa dig fram. Med vår automatisering når dina budskap exakt rätt person vid exakt rätt tidpunkt. Det är som att ha en personlig marknadsföringsassistent som är helt dedikerad åt att maximera din kommunikations effekt.

Säljarnas bästa vän:

Ge dina säljare en fördel i jakten på varma leads. Med vår automatisering blir det enkelt att identifiera och skapa de mest intressanta prospekten, så att säljarna kan fokusera sin energi där den gör mest nytta.

Kundupplevelse i världsklass:

Låt dina kunder känna sig sedda och omhändertagna. Vår automatisering skapar en kundresa som imponerar och ökar lojaliteten.​

Tids- och resursbesparing:

Tänk dig att frigöra dyrbar tid och resurser från rutinmässiga uppgifter. När din automatisering är igång, kan du fokusera på att vara strategisk och kreativ, medan systemet tar hand om det operativa.

När du har lagt grunden själv eller med vår hjälp med grundläggande flöden, kommer du att ha en kraftfull marknadsföringsrobot som arbetar obevekligt, 24/7, för att generera leads och vårda dina kundrelationer åt dig.

Anmäl dig nu och låt oss tillsammans skapa bättre kundupplevelser och fler varma leads.

Webinaren leds av Elin Johansson som är utbildad internationell marknadsförare.
Frågor eller funderingar? Kontakta henne:
elin@paloma.se
0225-410 22

Välj ett tillfälle/datum och antal deltagare: