Nyhetsbrevsmallar

Nyhetsbrevsmallar

✔ Enhetlig grafik
✔ Luftigt format
✔ Responsiv design.

Du behöver varken vara tekniskt kunnig eller grafiskt fingerfärdig för att göra snygga nyhetsbrev. Våra väldesignade mallar förser du enkelt med din varumärkesprofil, färger och logotyp. Fyll dem med ditt innehåll, anpassa tills du är nöjd och låt nyhetsbrevet skickas automatiskt vid rätt tidpunkt.

Med ett luftigt format blir ditt nyhetsbrev visuellt attraktivt och tillgängligt. Det gör det enklare för mottagaren att ta in budskapet. Tack vare den responsiva designen kan du också vara säker på att det ser bra ut oavsett på vilken enhet mottagaren väljer att öppna sin e-post.

Håll det enhetligt. När du anpassat en mall kan du använda den om och om igen. Du kan självklart välja att anpassa flera olika mallar för olika budskap och målgrupper. Vill du skapa dina egna mallar? Även det fixar du smidigt med Paloma.

Med hjälp av våra mallar för digitala nyhetsbrev kan du formge nyhetsbrev som förmedlar ditt varumärke och budskap på ett snyggt och konsekvent sätt.

Kom igång med gratis snygga mallar för nyhetsbrev

Kom igång med detsamma! Prova mejlutskick via Paloma gratis och se alla mallar för ditt nyhetsbrev. Tveka inte att kontakta vår support vid frågor och funderingar. support@paloma.se el 0225-41022

Exempel på nyhetsbrevsmallar

Våra bästa tips för att skapa en säljande nyhetsbrevsmall

Att designa en bra nyhetsbrevsmall innefattar flera viktiga faktorer som hjälper till att locka läsare och kommunicera ditt budskap på ett effektivt sätt. Här är några tips för att designa en bra nyhetsbrevsmall:

  1. Håll det enkelt och ren: En ren och enkel design gör det lättare för läsarna att konsumera informationen. Undvik att överbelasta nyhetsbrevsmallen med för mycket text, bilder eller distraktioner. Använd tillräckligt med vitt utrymme för att ge en luftig och lättläst layout.
  2. Använd ett responsivt layout: Säkerställ att nyhetsbrevsmallen är responsiv och anpassar sig till olika skärmstorlekar och enheter. Många människor läser sina e-postmeddelanden på mobiltelefoner eller surfplattor, så se till att nyhetsbrevet ser bra ut och fungerar smidigt på alla enheter.
  3. Var konsekvent med ditt varumärke: Anpassa nyhetsbrevsmallen efter ditt företags eller varumärkes grafiska profil. Använd dina varumärkesfärger, typsnitt och logotyp för att skapa en enhetlig upplevelse. Detta hjälper läsarna att känna igen och associera nyhetsbrevet med ditt företag.
  4. Tydliga rubriker och rubrikstilar: Använd tydliga och lockande rubriker för att väcka intresse och göra det lätt för läsarna att skumma igenom nyhetsbrevet. Använd också rubrikstilar, som fetstil eller större typsnitt, för att göra rubrikerna mer framträdande och öka läsbarheten.
  5. Inkludera bilder och visuella element: Bilder och visuella element kan hjälpa till att bryta upp texten och göra nyhetsbrevet mer visuellt tilltalande. Var noga med att använda högkvalitativa bilder som är relevanta för innehållet och följ rättighetsreglerna för bilder.
  6. Skapa en tydlig struktur: Dela upp nyhetsbrevet i sektioner med hjälp av rubriker och mellanrubriker för att göra det mer lättläst och navigerbart. En tydlig struktur hjälper läsarna att snabbt hitta och läsa det innehåll som intresserar dem mest.
  7. Lägg till tydliga call-to-action (CTA): Om du vill att läsarna ska vidta några åtgärder, till exempel att besöka en webbplats, registrera sig för en tjänst eller köpa en produkt, inkludera tydliga och engagerande CTA-knappar eller länkar. Placera CTA på strategiska platser så att de sticker ut och är lätta att klicka på.
  8. Testa och optimera: Efter att du har designat din nyhetsbrevsmall är det viktigt att testa den och samla in feedback från dina läs