Nyhetsbrevsmallar

Nyhetsbrevsmallar

✔ Enhetlig grafik
✔ Luftigt format
✔ Responsiv design.

Du behöver varken vara tekniskt kunnig eller grafiskt fingerfärdig för att göra snygga nyhetsbrev. Våra väldesignade mallar förser du enkelt med din varumärkesprofil, färger och logotyp. Fyll dem med ditt innehåll, anpassa tills du är nöjd och låt nyhetsbrevet skickas automatiskt vid rätt tidpunkt.

Med ett luftigt format blir ditt nyhetsbrev visuellt attraktivt och tillgängligt. Det gör det enklare för mottagaren att ta in budskapet. Tack vare den responsiva designen kan du också vara säker på att det ser bra ut oavsett på vilken enhet mottagaren väljer att öppna sin e-post.

Håll det enhetligt. När du anpassat en mall kan du använda den om och om igen. Du kan självklart välja att anpassa flera olika mallar för olika budskap och målgrupper. Vill du skapa dina egna mallar? Även det fixar du smidigt med Paloma.

Med hjälp av våra mallar för digitala nyhetsbrev kan du formge nyhetsbrev som förmedlar ditt varumärke och budskap på ett snyggt och konsekvent sätt.

Kom igång med gratis snygga mallar för nyhetsbrev

Kom igång med detsamma! Prova mejlutskick via Paloma gratis och se alla mallar för ditt nyhetsbrev. Tveka inte att kontakta vår support vid frågor och funderingar. support@paloma.se el 0225-41022

Exempel på nyhetsbrevsmallar