Paloma! Tipset för dig som söker ett enkelt program för mailutskick

Paloma är det lättanvända och smidiga verktyget för dig som har e-post i din marknadsföringsstrategi och skickar ut nyhetsbrev till dina kunder.

Med Paloma skapar du enkelt och utan krångel nyhetsbrev och e-postmarknadsföring som får dina kunder att öppna, läsa och agera.

Paloma är flexibelt och du väljer själv om du vill använda våra färdigdesignade mallar med olika teman eller om du vill skapa dina egna mallar.

Paloma är fyllt med smarta funktioner, som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Bland annat RSS-flöde, automatisk webbversion, möjligheten till A/B-test av ämnesraden, tidsinställda utskick och mycket, mycket mer. Och genom vår statistik-funktion kan du snabbt rikta dina budskap och öka öppningsgraden och konverteringen.

Till detta har vi en supportnöjdhet på 97 procent, upp till 100 gratisutskick per månad och kostnadsfritt tillgång till våra snygga, designade mallar. Allt det här och mycket mer ingår.

Koppla på Magnet, vårt verktyg för event och gästanmälningar, och du har en helhetslösning.

Starta ditt gratiskonto redan i dag!

Välkommen till Paloma!

Få vårt nyhetsbrev

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt