SPF och DKIM
Inställningar för ökad leveransbarhet

Vad behöver du göra?

I de flesta fall behöver du bara skicka denna länk till den som administrerar din domän (t.ex. IT-avdelningen eller ditt webbhotell). Nedanstående tillägg kan göras i DNS-inställningarna på din avsändardomän för att öka leveransbarhet.

 

Det är viktigt att alla mellanslag och tecken är exakt som i nedanstående information. Använd kopiera
och klistra in för ett korrekt resultat. OBS! byt mindomän.se till avsändardomän på alla ställen.

SPF (1st TXT record)

Om det redan finns TXT-record ska detta kompletteras med uppgifterna nedan. Dubbla värden är inte OK.

Domain:
mindoman.se

Type:
TXT

Data:
v=spf1 include:all._spf.plma.se ~all

 

DKIM (1st CNAME record)

Domain:
sel1024._domainkey.mindomän.se

Type:
CNAME

Data:
dkim.plma.se

 

Vad gör dessa inställningar?

SPF (Sender policy framework) och DKIM (Domain Keys ldentified Mail) är olika metoder som används för att autentisera avsändarservrar. Kort förklarat så bekräftar inställningarna att det är i sin ordning att utskick där ni står som avsändare skickas ut via Palomas system. Görs inte inställningarna så kan vår server alltså inte skicka utskicken med ert avsändarnamn. För ytterligare information kring detta är ni välkommen att kontakta oss eller söka på förkortningarna ovan på Internet.

Kontrollera och återkoppla!

När inställningarna är gjorda så behöver du kontrollera att det blev rätt. Hos vissa leverantörer kan det ta upp till 24h för inställningarna att träda i kraft helt. För att se om dina inställningar är gjorda korrekt så kan du använda vårt verktyg för att bekräfta samt meddela oss att inställningarna är gjorda. Klicka på knappen här under för att komma till valideringsverktyget.

Klicka här för att kontrollera om inställningarna är korrekt gjorda på din domän!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Enkelt verktyg för nyhetsbrev & e-post

Nyhetsbrev verktyg

Det är enkelt att använda verktyget Paloma för att skapa snyggt designade nyhetsbrev. Till din tjänst har du dessutom smarta funktioner som gör att du kan ta din e-postmarknadsföring till nya nivåer.

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. I och med att både dagens och framtidens kunder lever sina liv online är e-postmarknadsföring och e-post både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. E-postmarknadsföring har i många olika undersökningar visat sig ha bäst ROI (Return On Investment) av alla kanaler, inklusive olika sociala medier.

Det behöver inte vara krångligt att använda ett verktyg för e-post. Vi har jobbat hårt med användbarhet och gränssnitt för att Paloma nyhetsbrevverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att förstå och använda som möjligt.

Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår drag-and drop-editor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med att skapa och skicka ditt nyhetsbrev.

Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet från Paloma som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också fånga in feedback direkt i mejlutskicket via snabbenkät.

Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!


Epost marknadsföring

Gratis mallar till nyhetsbrev & gott om tips

Genom att använda en mall för ditt nyhetsbrev så kan du hålla kommunikationen konsekvent och genomtänkt . Det underlättar också det kontinuerliga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istället för att skapa nya mallar för varje utskick. Till ditt förfogande har du gäng färdiga snygga nyhetsbrevmallar som du kan börja använda direkt. Du har tillgång till ett arkiv både för dina mallar och dina filer, som bilder, dokument och pdf:er.

På vår sajt, i bloggen och via vårt nyhetsbrev finner du gott om tips kring digitala nyhetsbrev och e-postmarknadsföring.

Skicka nyhetsbrev

Skapa & skicka nyhetsbrev snabbt & enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Paloma hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html.

 

✔️ Designa, skicka och följ upp med statistik

✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp

✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera

✔️ Tillämpa marketing automation med triggermejl och automatiska utskick.

 

✔️ Smidig och effektiv drag-and-drop-editor

✔️ Enkel administrering av dina kontakter

✔️ Smart uppföljning

✔️ Stöd för flera redaktörer och/eller konton.

 Skapa nyhetsbrev

Ett uppskattat verktyg för marknadsföring via nyhetsbrev & e-post

Om du vill utveckla företagets marknadsföring via nyhetsbrev och e-post är Paloma perfekt för dig. Du får tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om verktyget, och fri support.

9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet.
100 % av våra anställda rekommenderar Paloma som arbetsplats. Mer från våra kunder.