Marknadsföring via e-post? Testa Postman gratis!

Använder du också e-post och nyhetsbrev i din marknadsföring? Då är Postman tjänsten för dig!

Med Postman - vårt verktyg för nyhetsbrev - skapar du lätt och enkelt snygga och säljande nyhetsbrev. Antingen med hjälp av våra färdigdesignade mallar med olika teman, eller med mallar som du skapar själv. Du väljer!

Postman är fyllt med smarta funktioner, som tar din e-postmarknadsföring till helt nya höjder. Funktionerna har vi utvecklat tillsammans med våra kunder. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt nyhetsbrev och din marknadsföring.

Här hittar du bland andra funktioner en bildredigerare med olika filter, HTML-editor, en drag & drop-editor i världsklass och andra smarta funktioner som ger dig möjlighet att rikta, kundanpassa och automatisera ditt nyhetsbrev.

Och du! Vi har en supportnöjdhet på 97 procent, upp till 100 utskick per månad är gratis och du får kostnadsfritt tillgång till våra snygga, designade mallar. Allt det här och mycket mer ingår.

Koppla på Magnet, vårt verktyg för event och gästanmälningar, och Kurios, vårt enkätverktyg, och du har en helhetslösning.

Varmt välkommen till Postman - redan i dag!

Få våra smarta tips om digital marknadsföring via vårt nyhetsbrev. Du får 10 nummer per år. Helt gratis! Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss. Mycket nöje!