Postman
– det optimala verktyget för ditt nyhetsbrev

Postman är lösningen för dig som behöver ett smidigt och lättanvänt verktyg för att skapa snygga och säljande nyhetsbrev.

Med Postman skapar du ditt nyhetsbrev med hjälp av våra färdigdesignade mallar. Du kan också designa och skapa dina egna mallar själv och få dem precis som du vill. Du väljer själv

Postman är fyllt med smarta och enkla funktioner. Funktioner som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Här hittar du bland andra möjligheten att rikta och automatisera dina nyhetsbrev, med funktioner såsom triggermail, tidsinställda utskick, RSS-flöde och mycket mer.

Postman erbjuder dig också andra funktioner som gör det lätt för dig att sprida nyhetsbrevet och få fler läsare och högre öppningsgrad.

Och du! Vi har en supportnöjdhet på 97 procent.

Koppla på Magnet, vårt verktyg för event och du har en helhetslösning.

Varmt välkommen till Postman!

STARTA GRATISKONTO NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt