Oppigårds Bryggeri

Oppigårds Bryggeri utanför Hedemora har trots sin ringa storlek många kunder som intresserar sig för vad som händer på bryggeriet. Och visst händer det saker. Nya ölsorter och nya sätt att förbättra produktionen tillkommer hela tiden. Alla intresserade kunder får snabbt och enkelt information om nyheterna via Palomasverktyg för nyhetsbrev.

 

Oppigårds Bryggeri ligger i Ingvallsbenning utanför Vikmanshyttan, Hedemora. Det är ett litet, men numera stadigt etablerat företag som hela tiden utvecklas. Öl från Oppigårds säljs över hela Sverige och blir alltmer populärt.

 

– Vi jobbar ständigt för förbättrad kvalitet, arbetsmiljö och för säkrare produktion och leverans till kunderna. Vi tycker att det är viktigt att vi är ärliga och öppna med allt vad vi gör, berättar Erika Olsson som är marknadschef på Oppigårds.

 

Det är hela tiden nya saker på gång på bryggeriet. Man har gått från att brygga 8 000 liter öl år 2004 till att numera kunna brygga 950 000 liter på ett år. Palomas verktyg för nyhetsbrev är perfekt för att hålla kunderna uppdaterade när något uppdateras.

”När saker blir bra vill vi berätta det”

– Vi skickar ut nyhetsbrev när det händer något nytt på bryggeriet. Till exempel om det har kommit någon ny ölsort, om vi har investerat i något nytt för bryggeriet eller om vi kanske kommer att delta på någon kommande mässa, säger Erika Olsson.

 

Oppigårds Bryggeri jobbar mycket för en hållbar produktion. De återvinner så mycket som går. Till exempel används jästresterna som blir över i foder till grisar i Arkhyttan. På så vis går mindre till spillo och närliggande småföretag kan hjälpa varandra.

 

– När det blir så bra så vill vi berätta det och då fungerar nyhetsbrevet bra. Det känns som ett bra verktyg för det vi vill berätta. Och det är ett bra sätt att ge gensvar till de kunder som sökt upp oss och visat sitt intresse, förklarar Erika Olsson.

 

Oppigårds skickar ut nyhetsbreven med jämna mellanrum och har fått ett väldigt bra mottagande.

 

– Vi skickar dem ungefär varannan månad, men bara om vi har något nytt att berätta. Vi skickar inga nyhetsbrev bara för att det är ny månad, utan för att informera våra kunder om att det händer nya saker.

Enkelt men ändå proffsigt

Mätningarna i nyhetsbrevsverktyget visar att hela 60 procent av Oppigårds mottagare öppnar breven och tar del av informationen. Det är ett mycket bra resultat. Men så vet företaget också att de som anmält sig för nyhetsbrev har ett stort intresse för bryggeriet och dess utveckling.

 

– Många är intresserade. När vi träffar kunder får vi ofta frågor och många anmäler sig för att de vill hålla koll och få veta vad som händer. Det är jätteroligt, säger Erika Olsson.

 

På Oppigårds uppskattar man enkelheten med Postmans funktioner. Det som annars skulle kräva mycket tid går snabbt och smidigt, utan att man tappar i professionalitet och design.

 

– Det är enkelt att jobba med även om man inte är expert själv, säger Erika Olsson.

 

Hon tycker att verktyget både är lättjobbat och snyggt. Man får ut det man vill och det ser proffsigt ut. Erika nämner också Palomas goda service.

 

– Palomas personal är alltid tillmötesgående och servicemässig. Det har fungerat väldigt bra. Än så länge har vi inte haft något behov av att använda de andra verktygen, men man vet aldrig vad som dyker upp i framtiden, säger Erika Olsson.


"Det är ett bra sätt att ge gensvar till de kunder som sökt upp oss och visat sitt intresse."


Erika Olsson,

Marknadschef

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Smarta funktioner för at skapa nyhetsbrev. Spar din tid och ökar effekten av din e-postmarknadsföring.

Postman gör att du snabbt kan skapa snyggt designade nyhetsbrev utan större ansträngning. Dessutom är verktyget fullproppat med smarta funktioner som gör att du kan ta din e-postmarknadsföring till nya nivåer.Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår Drag and dropeditor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med ditt nyhetsbrev. Postman håller reda på avregistreringar, studsar och liknande. Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också få direkt feed-back direkt i nyhetsbrev med vår snabbenkätsfunktion. Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande och bra funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!

Att använda Nyhetsbrev & e-postmarknadsföring

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. Både dagens och framtidens kunder lever sina liv online – e-postmarknadsföring och mailutskick är både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. Det behöver dessutom inte vara krångligt att använda ett nyhetsbrevsverktyg. Vi har jobbat hårt med användbarhet och vårt gränssnitt fr at vårt nyhetsbrevsverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att använda och enkelt att förstå som möjligt. Nyhetsbrev har i många olika undersökningar visats ha bäst ROI, Return On Investment, av alla kanaler inklusive olika sociala medier. Vi har ett gäng färdiga och snygga nyhetsbrevsmallar som du kan börja använda direkt. Det är alltså gratis nyhetsbrevsmallar och de är designade av professionella Art-directors. Du bör ha en mall för ditt nyhetsbrev så du kan hålla en konsekvent och genomtänkt policy. Det underlättar också detkontinuelriga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istälet för att skapa nya mallar för varje utskick. Vi har naturligtvis ett arkiv både för dina mallar och dina filer, såsom bilder, dokument och pdf:er tex.

Skapa och skicka nyhetsbrev snabbt och enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Postman hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html. Med Postman blir det enkelt att: 
✔️ Designa, skicka och följa upp med statistik. 
✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp.
✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera.
✔️ Triggermejl och automatiska utskick. 
✔️ Vi har en editor, drag and drop i världsklass. 
✔️ Enkelt att administrera dina kontakter.  
✔️ Smart enkel uppföljning. 
✔️ Stöd för flera redaktörer och eller konton, så kallat redaktörskonto.

 

97 % supportnöjdhet

Om du vill utveckla företagets nyhetsbrev och e-postmarknadsföring är Postman perfekt för dig. 9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet. Du får dessutom tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om nyhetsbrevsverktyget om du föredrar att lära dig själv. 100 % av våra anställda rekommenderar oss som arbetsplats. Ditt samarbete med oss blir både belönande och uppskattat.