”Postman är smidigt och lättarbetat”

Linnea Erikssons ansvar är att utveckla och uppdatera hemsidan och de sociala medierna. En stor del av arbetet är också det nyhetsbrev som når tusentals prenumeranter i Sverige. 

– Våra nyhetsbrev är en mycket viktig del i vår kommunikation. Det gäller både kommunikationen med våra kunder, och med andra intressenter, säger Linnea Eriksson.

 Nyhetsbrevet kommer ut cirka åtta gånger per år, och tar upp aktuella händelser, events, erbjudanden och nya bilmodeller. Det är viktigt att brevet både erbjuder läsvärde och särskilda erbjudanden.

– I vårt senaste nummer, berättar vi bland annat om vår sommarkampanj och skrev om vår närvaro under Almedalsveckan, säger Linnea Eriksson.

Valde Postman med omsorg

Mitsubishi Motors har nyligen gått över till Postman, då tidigare leverantörer inte kunde leva upp till kravet på enkelhet och effektivitet i hanteringen.

– Vi valde Postmans nyhetsbrevsverktyg eftersom det är ett lättarbetat och ett effektivt verktyg.

Linnea framhäver Drag and drop-funktionen som en enkel och smidig lösning för snabb design av nyhetsbrev. Hon tycker att Postman har fler lösningar som ger fördelar gentemot andra nyhetsbrevsverktyg.

– Postmans nyhetsbrevsverktyg har smidiga funktioner när det gäller att filtrera och segmentera prenumeranterna i olika grupper för att på så vis rikta informationen. Vi har också haft nytta av statistikverktyget för att se vilka artiklar som blir mest lästa. Det gör att vi lättare får inblick i vad som intresserar våra läsare, säger Linnea Eriksson.

Ser behov av ytterligare tjänster från Paloma

Mitsubishi Motors har valt att börja med ett litet paket av Palomas tjänster, men Linnea ser redan nu behovet av Palomas tilläggstjänster som till exempel koppling till telefonnummer för SMS-utskick och undersökningar.

– Vi kommer förmodligen att utöka vår beställning av Palomas tjänster. Jag har fått bra service och god hjälp från Paloma och den kontakt jag har haft med dem har varit väldigt tillmötesgående, vilket underlättar mitt arbete, avslutar Linnea Eriksson.


"Vi valde Postman eftersom det är ett lättarbetat och mycket effektivt verktyg."


Linnea Eriksson,

Webbredaktör

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER