Inga begränsningar med Postman

Dalatrafik Bussgods har nyligen upptäckt fördelarna med Postmans verktyg för digitala nyhetsbrev och använder det flitigt i sin kommunikation med både kunder och samarbetspartners.

 

– När tanken på digitala nyhetsbrev först kom upp så var vi lite skeptiska. Vi tänkte att folk lätt klickar bort dem eller struntar i att läsa dem. Vi ville testa och se om det funkade, säger Dalatrafik Bussgods regionchef Kia Åhl.

 

Dalatrafik bussgods är ett helägt dotterbolag till Dalatrafik med 5-600 företagskunder. Att kommunicera med dem via telefon eller personliga kontakter skulle ta oerhörda resurser. Nyhetsbrev via e-post visade sig underlätta företagets kontakter väsentligt.

 

Både textinnehåll och grafik står Dalatrafik Bussgods själva för. Det kan gälla nyheter på marknaden, att man berättar om nya bussförbindelser eller kampanjer av olika slag.

 

– Vi tyckte från början att Postmans nyhetsbrevsverktyg var enkelt att jobba med själv. Vi blev positivt överraskade att man själv kunde få till en snygg grafik utifrån vår grafiska profil, säger Kia Åhl.

 

Kia Åhl tycker att de största fördelarna med digitala nyhetsbrev är att kunderna själva väljer att ta till sig informationen. De som har valt att prenumerera på informationen vill också läsa den. I statistikverktygen kan de också se att många öppnar och läser.

 

– Det är jätteintressant att se vad de läser. Vi ser på detta sätt om vi är på rätt väg eller om vi måste tänka om i våra budskap. Då är det lätt att korrigera det till nästa utskick. Det är ytterst få som väljer att avregistrera sig, vilket också är positivt, säger Kia Åhl.

 

Ytterligare en fördel som Kia Åhl ser är möjligheten att segmentera utskicken lokalt och i olika kategorier. Dalatrafik Bussgods har ibland valt att skicka ut inbjudningar till en viss kundkategori inom ett visst område till exempel.

 

Dalatrafik Bussgods funderar nu på att utöka användningsområdet till att även omfatta den interna kommunikationen. Det finns behov av att lätt kunna kommunicera med våra ombud/utlämningsställen, men även andra intressenter som företaget arbetar med.

 

– Jag ser inga begränsningar med Postmans nyhetsbrevsverktyg, bara möjligheter, avslutar Kia Åhl.


"Jag ser inga begränsningar med Postmans nyhetsbrevsverktyg, bara möjligheter."


Kia Åhl,

Regionschef

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Smarta funktioner för at skapa nyhetsbrev. Spar din tid och ökar effekten av din e-postmarknadsföring.

Postman gör att du snabbt kan skapa snyggt designade nyhetsbrev utan större ansträngning. Dessutom är verktyget fullproppat med smarta funktioner som gör att du kan ta din e-postmarknadsföring till nya nivåer.Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår Drag and dropeditor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med ditt nyhetsbrev. Postman håller reda på avregistreringar, studsar och liknande. Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också få direkt feed-back direkt i nyhetsbrev med vår snabbenkätsfunktion. Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande och bra funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!

Att använda Nyhetsbrev & e-postmarknadsföring

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. Både dagens och framtidens kunder lever sina liv online – e-postmarknadsföring och mailutskick är både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. Det behöver dessutom inte vara krångligt att använda ett nyhetsbrevsverktyg. Vi har jobbat hårt med användbarhet och vårt gränssnitt fr at vårt nyhetsbrevsverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att använda och enkelt att förstå som möjligt. Nyhetsbrev har i många olika undersökningar visats ha bäst ROI, Return On Investment, av alla kanaler inklusive olika sociala medier. Vi har ett gäng färdiga och snygga nyhetsbrevsmallar som du kan börja använda direkt. Det är alltså gratis nyhetsbrevsmallar och de är designade av professionella Art-directors. Du bör ha en mall för ditt nyhetsbrev så du kan hålla en konsekvent och genomtänkt policy. Det underlättar också detkontinuelriga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istälet för att skapa nya mallar för varje utskick. Vi har naturligtvis ett arkiv både för dina mallar och dina filer, såsom bilder, dokument och pdf:er tex.

Skapa och skicka nyhetsbrev snabbt och enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Postman hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html. Med Postman blir det enkelt att: 
✔️ Designa, skicka och följa upp med statistik. 
✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp.
✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera.
✔️ Triggermejl och automatiska utskick. 
✔️ Vi har en editor, drag and drop i världsklass. 
✔️ Enkelt att administrera dina kontakter.  
✔️ Smart enkel uppföljning. 
✔️ Stöd för flera redaktörer och eller konton, så kallat redaktörskonto.

 

97 % supportnöjdhet

Om du vill utveckla företagets nyhetsbrev och e-postmarknadsföring är Postman perfekt för dig. 9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet. Du får dessutom tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om nyhetsbrevsverktyget om du föredrar att lära dig själv. 100 % av våra anställda rekommenderar oss som arbetsplats. Ditt samarbete med oss blir både belönande och uppskattat.