Creative Republic

”Med Postman vässar vi och når ut med våra kunders budskap!” 

Sedan 2004, då reklambyrån grundades, har Creative Republic producerat business to business- och konsumentriktad reklam till en uppsjö nöjda kunder, både i Stockholm och övriga Sverige.

”Ingen produkt eller tjänst är för svår. Håller den måttet så förtjänar den bra reklam. Vi jobbar med allt från avloppsrening till kristallkronor via oljeplattformsdörrar, hotell, hörapparater och espressomaskiner, med företag i hela Sverige”, säger Cesar Sierra, copywriter, projektledare och en av delägarna på byrån.

Creative Republic hanterar dessutom digitala kanaler och digital marknadsföring, som för de flesta företag får större och större betydelse i dag.

”Inom tjänsterna för digital marknadsföring skapar vi bland annat nyhetsbrev för våra kunders räkning. Vi får dem att se proffsiga ut och fyller dem med relevant information som får mottagarna att öppna breven och vilja läsa mer. Vi ser också till att våra kunder får ut breven regelbundet”, fortsätter Cesar Sierra.

För att underlätta produktionen av nyhetsbrev använder sig Creative Republic av Postman.

”Många av kunderna skickade tidigare ut sina nyhetsbrev i pdf:er, vilket innebar att mottagare missade att det låg ett nyhetsbrev i mailet. Vi såg att det inte funkade! Det var då vi kom i kontakt med Postman och såg dess potential. Verktyget är lättöverskådligt, okomplicerat och lätt att sätta sig in i – och breven kommer fram”, fortsätter Cesar Sierra.

Creative Republic använder sig av också Postmans statistikfunktioner för att vässa och förstärka budskapen i nyhetsbreven.

”Postman ger oss möjligheten att konkret se hur det går. Hur många öppnar brevet? Hur ser klickstatistiken ut? Vilka artiklar och erbjudanden gör sitt jobb, eller gör inte sitt jobb. Vi analyserar alltid hur respektive nyhetsbrev har gått innan vi sätter upp planen för nästkommande. På så sätt vässar vi kontinuerligt nyhetsbreven med rätt innehåll.”

Creative Republic är också nöjda med supporten som Paloma och Postman erbjuder.

”För vår del är det oerhört viktigt att verktyget funkar, och att vi får svar direkt om vi stöter på patrull! Det är också betydelsefullt för vår trovärdighet ut mot våra kunder - att vi kan lösa eventuella fel snabbt. Supporten har fungerat väldigt bra. De gör sitt jobb”, avslutar Cesar Sierra.

Vill du också höja kvaliteten och maximera effekten på dina nyhetsbrev? Kontakta cesar@creativerepublic.se eller ring 0739/81 55 12. www.creativerepublic.se


"”Med Postman vässar vi och når ut med våra kunders budskap!” "


Cesar Sierra,

Copywriter och delägare

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER