Creative Republic

”Med Postman vässar vi och når ut med våra kunders budskap!” 

Sedan 2004, då reklambyrån grundades, har Creative Republic producerat business to business- och konsumentriktad reklam till en uppsjö nöjda kunder, både i Stockholm och övriga Sverige.

”Ingen produkt eller tjänst är för svår. Håller den måttet så förtjänar den bra reklam. Vi jobbar med allt från avloppsrening till kristallkronor via oljeplattformsdörrar, hotell, hörapparater och espressomaskiner, med företag i hela Sverige”, säger Cesar Sierra, copywriter, projektledare och en av delägarna på byrån.

Creative Republic hanterar dessutom digitala kanaler och digital marknadsföring, som för de flesta företag får större och större betydelse i dag.

”Inom tjänsterna för digital marknadsföring skapar vi bland annat nyhetsbrev för våra kunders räkning. Vi får dem att se proffsiga ut och fyller dem med relevant information som får mottagarna att öppna breven och vilja läsa mer. Vi ser också till att våra kunder får ut breven regelbundet”, fortsätter Cesar Sierra.

För att underlätta produktionen av nyhetsbrev använder sig Creative Republic av Postman.

”Många av kunderna skickade tidigare ut sina nyhetsbrev i pdf:er, vilket innebar att mottagare missade att det låg ett nyhetsbrev i mailet. Vi såg att det inte funkade! Det var då vi kom i kontakt med Postman och såg dess potential. Verktyget är lättöverskådligt, okomplicerat och lätt att sätta sig in i – och breven kommer fram”, fortsätter Cesar Sierra.

Creative Republic använder sig av också Postmans statistikfunktioner för att vässa och förstärka budskapen i nyhetsbreven.

”Postman ger oss möjligheten att konkret se hur det går. Hur många öppnar brevet? Hur ser klickstatistiken ut? Vilka artiklar och erbjudanden gör sitt jobb, eller gör inte sitt jobb. Vi analyserar alltid hur respektive nyhetsbrev har gått innan vi sätter upp planen för nästkommande. På så sätt vässar vi kontinuerligt nyhetsbreven med rätt innehåll.”

Creative Republic är också nöjda med supporten som Paloma och Postman erbjuder.

”För vår del är det oerhört viktigt att verktyget funkar, och att vi får svar direkt om vi stöter på patrull! Det är också betydelsefullt för vår trovärdighet ut mot våra kunder - att vi kan lösa eventuella fel snabbt. Supporten har fungerat väldigt bra. De gör sitt jobb”, avslutar Cesar Sierra.

Vill du också höja kvaliteten och maximera effekten på dina nyhetsbrev? Kontakta cesar@creativerepublic.se eller ring 0739/81 55 12. www.creativerepublic.se


"”Med Postman vässar vi och når ut med våra kunders budskap!” "


Cesar Sierra,

Copywriter och delägare

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Smarta funktioner för at skapa nyhetsbrev. Spar din tid och ökar effekten av din e-postmarknadsföring.

Postman gör att du snabbt kan skapa snyggt designade nyhetsbrev utan större ansträngning. Dessutom är verktyget fullproppat med smarta funktioner som gör att du kan ta din e-postmarknadsföring till nya nivåer.Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår Drag and dropeditor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med ditt nyhetsbrev. Postman håller reda på avregistreringar, studsar och liknande. Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också få direkt feed-back direkt i nyhetsbrev med vår snabbenkätsfunktion. Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande och bra funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!

Att använda Nyhetsbrev & e-postmarknadsföring

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. Både dagens och framtidens kunder lever sina liv online – e-postmarknadsföring och mailutskick är både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. Det behöver dessutom inte vara krångligt att använda ett nyhetsbrevsverktyg. Vi har jobbat hårt med användbarhet och vårt gränssnitt fr at vårt nyhetsbrevsverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att använda och enkelt att förstå som möjligt. Nyhetsbrev har i många olika undersökningar visats ha bäst ROI, Return On Investment, av alla kanaler inklusive olika sociala medier. Vi har ett gäng färdiga och snygga nyhetsbrevsmallar som du kan börja använda direkt. Det är alltså gratis nyhetsbrevsmallar och de är designade av professionella Art-directors. Du bör ha en mall för ditt nyhetsbrev så du kan hålla en konsekvent och genomtänkt policy. Det underlättar också detkontinuelriga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istälet för att skapa nya mallar för varje utskick. Vi har naturligtvis ett arkiv både för dina mallar och dina filer, såsom bilder, dokument och pdf:er tex.

Skapa och skicka nyhetsbrev snabbt och enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Postman hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html. Med Postman blir det enkelt att: 
✔️ Designa, skicka och följa upp med statistik. 
✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp.
✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera.
✔️ Triggermejl och automatiska utskick. 
✔️ Vi har en editor, drag and drop i världsklass. 
✔️ Enkelt att administrera dina kontakter.  
✔️ Smart enkel uppföljning. 
✔️ Stöd för flera redaktörer och eller konton, så kallat redaktörskonto.

 

97 % supportnöjdhet

Om du vill utveckla företagets nyhetsbrev och e-postmarknadsföring är Postman perfekt för dig. 9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet. Du får dessutom tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om nyhetsbrevsverktyget om du föredrar att lära dig själv. 100 % av våra anställda rekommenderar oss som arbetsplats. Ditt samarbete med oss blir både belönande och uppskattat.