"Nyhetsbrev - en viktig del av vårt varumärkesbyggande"

Med sina 6 400 anställda och sin geografiska spridning är Coor beroende av att snabbt, effektivt och kostnadseffektivt kunna kommunicera med sina kunder, samarbetspartners, leverantörer och andra intressenter.

– Nyhetsbrev är en av våra viktigaste externa kommunikationskanaler. Vi har en hög ambitionsnivå i vårt nyhetsbrev och vi märker att det lönar sig. Vi ser i statistikrapporterna att öppningsfrekvensen på breven är hög och vi får mycket positiv feed-back, säger Coors kommunikationschef Åsvor Brynnel.

 Åsvor Brynnel ser digitala nyhetsbrev som ett effektivt och lätthanterligt verktyg för extern kommunikation. Det är framför allt den snabba och kostnadseffektiva distributionen som ger enorma fördelar gentemot tryckta medier.

 – De digitala nyhetsbrevens snabbhet är en stor fördel. Det är en kort produktionstid och ett miljövänligt alternativ till trycksaker. Dels är det ingen pappersåtgång, dels är det mindre transporter. Detta ligger i linje med Coors ambition att vara ett klimatsmart företag, säger Åsvor Brynnel.

Nyhetsbrevet, som heter Nova, innehåller artiklar om aktuella branschfenomen, nyheter och information från bolaget. Nova riktar sig i första hand till uppköpare av de servicetjänster som Coor levererar.

Via statistikfunktionen ser man omedelbart vilka ämnen som kunderna intresserar sig av. Därmed kan man successivt vässa budskapet och stärka relationerna gentemot målgruppen. 

– Nova är en viktig del av vårt varumärkesbyggande. Vi bjuder våra läsare på branschnyheter som vi vet att de är intresserade av. Vi passar också på att marknadsföra våra kompetenser och våra nya erbjudanden. Vi bygger successivt upp ett förtroende hos våra kunder och samarbetspartners, säger Åsvor Brynnel.

I Palomas leverans till Coor ingår det mesta ur Palomas palett. Coor köper kringtjänster som layout, montering, distribution och statistikrapportering. 

– Vi har använt oss av Palomas nyhetsbrevsverktyg i snart 10 år och är mycket nöjda. Palomas kompetenta medarbetare hjälper oss på bästa sätt när vi behöver det. Det är en pålitlig samarbetspartner som vi har stort förtroende för, säger Åsvor Brynnell.


"Vi har använt oss av Palomas nyhetsbrevsverktyg i snart 10 år och är mycket nöjda. Palomas kompetenta medarbetare hjälper oss på bästa sätt när vi behöver det. Det är en pålitlig samarbetspartner som vi har stort förtroende för."


Åsvor Brynnel,

Kommunikationschef

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Smarta funktioner för at skapa nyhetsbrev. Spar din tid och ökar effekten av din e-postmarknadsföring.

Postman gör att du snabbt kan skapa snyggt designade nyhetsbrev utan större ansträngning. Dessutom är verktyget fullproppat med smarta funktioner som gör att du kan ta din e-postmarknadsföring till nya nivåer.Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår Drag and dropeditor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med ditt nyhetsbrev. Postman håller reda på avregistreringar, studsar och liknande. Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också få direkt feed-back direkt i nyhetsbrev med vår snabbenkätsfunktion. Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande och bra funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!

Att använda Nyhetsbrev & e-postmarknadsföring

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. Både dagens och framtidens kunder lever sina liv online – e-postmarknadsföring och mailutskick är både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. Det behöver dessutom inte vara krångligt att använda ett nyhetsbrevsverktyg. Vi har jobbat hårt med användbarhet och vårt gränssnitt fr at vårt nyhetsbrevsverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att använda och enkelt att förstå som möjligt. Nyhetsbrev har i många olika undersökningar visats ha bäst ROI, Return On Investment, av alla kanaler inklusive olika sociala medier. Vi har ett gäng färdiga och snygga nyhetsbrevsmallar som du kan börja använda direkt. Det är alltså gratis nyhetsbrevsmallar och de är designade av professionella Art-directors. Du bör ha en mall för ditt nyhetsbrev så du kan hålla en konsekvent och genomtänkt policy. Det underlättar också detkontinuelriga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istälet för att skapa nya mallar för varje utskick. Vi har naturligtvis ett arkiv både för dina mallar och dina filer, såsom bilder, dokument och pdf:er tex.

Skapa och skicka nyhetsbrev snabbt och enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Postman hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html. Med Postman blir det enkelt att: 
✔️ Designa, skicka och följa upp med statistik. 
✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp.
✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera.
✔️ Triggermejl och automatiska utskick. 
✔️ Vi har en editor, drag and drop i världsklass. 
✔️ Enkelt att administrera dina kontakter.  
✔️ Smart enkel uppföljning. 
✔️ Stöd för flera redaktörer och eller konton, så kallat redaktörskonto.

 

97 % supportnöjdhet

Om du vill utveckla företagets nyhetsbrev och e-postmarknadsföring är Postman perfekt för dig. 9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet. Du får dessutom tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om nyhetsbrevsverktyget om du föredrar att lära dig själv. 100 % av våra anställda rekommenderar oss som arbetsplats. Ditt samarbete med oss blir både belönande och uppskattat.