FAQ Paloma

Vilka är vi på Paloma?

Vi är det Hedemora-stationerade företaget som brinner för att utveckla och förfina våra två webbaserade verktyg, Postman och Magnet. Du kan använda dem var och en för sig, eller tillsammans. Verktygen ska underlätta för dig i din vardag, spara tid och sänka dina kostnader. Dessutom kan de öka din försäljning, fördjupa dina kundrelationer och ge fler kunder.

 

Vad är Postman?

Postman är vårt verktyg för nyhetsbrev. Det gör det enkelt för dig att snabbt skapa snygga, säljande och designade nyhetsbrev utan större ansträngning. Postman är fyllt med smarta funktioner, som gör att du kan ta din e-postmarknadsföring till nya nivåer. Postman hjälper dig att bygga relationer och få dina kunder att konvertera.

 

Till vem vänder sig Paloma?

Vi vänder oss till både stora, små och medelstora företag och även till privatpersoner, förbund och föreningar. Egentligen till alla som vill använda den smarta och effektiva marknadsföringskanalen som nyhetsbrev och e-postmarknadsföring är.

 

Hur jobbar Paloma med säkerhet?

Vi jobbar kontinuerligt med säkerhet, och uppdaterar löpande vår åtgärdsplan för att minimera riskerna av eventuella cyberattacker. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part utan ditt samtycke, utom när lagen kräver det.

 

Hur arbetar ni för att hantera kraven som följer av kommande Dataskyddsförordning?

Här på Paloma pågår det just nu ett projekt där vi ser över samtliga rutiner och datasystem, så att de följer GDPR’s krav och riktlinjer.

 

Allmänna frågor

Vilka är de främsta fördelarna med Palomas verktyg för nyhetsbrev?

Våra kunder brukar framför allt ge oss beröm för:

Vår support med 97 till 100 procents kundnöjdhet - hjälper dig som kund med det du behöver när du behöver det.

Användarvänligheten i verktyget - gör det enkelt och smidigt för dig att använda det.

Lätt att komma igång - sparar tid och kostnader för dig i din vardag.

Många snygga gratis nyhetsbrevsmallar ingår.

Möjligheten att testa fullt ut, kostnadsfritt.

Att alla, även personer helt utan tekniska kunskaper, kan skapa brev i Paloma.

Flexibiliteten i layouten, som ger stora möjligheter att påverka i princip alla mått och placeringar.

Ständig utveckling, vi släpper kontinuerligt nya funktioner och förbättringar.

 

Är breven mobilanpassade och responsiva?

Ja, för alla typer av mobiler och surfplattor.

 

Hur kommer jag i gång med att skapa mitt nyhetsbrev?

 

Inloggning:

 

Hur gör jag för att logga in i verktyget?

Klicka på länken ”Logga in”. Du hittar den i rullmenyn högst upp till höger på vår hemsida. Ange ditt användarnamn och lösenord. Klicka på Logga in och du är inne i verktyget. Här väljer du Postman.

 

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag då?

Klicka på rutan ”Glömt ditt lösenord?”. Fyll i ditt användarnamn och vi skickar information till din e-post-adress om hur du byter ditt lösenord.

 

Jag har bytt e-post-adress, hur får jag reda på mina inloggningsuppgifter?

Om du har bytt e-postadress eller om den adress du angett för att få dina inloggningsuppgifter inte finns registrerad hos oss - kontakta vår support på 0225 410 22 eller på support@paloma.se, så hjälper vi dig.

 

Hur ser er policy för lösenordskomplexitet ut?

Lösenordskomplexiteten är minst åtta tecken, minst en stor bokstav och minst en siffra eller ett specialtecken.

 

Support:

 

Vilken hjälp kan jag få från supporten?

Med Freemiumkontot har du fri tillgång till vår support per mail, under vardagar mellan kl. 08.00 och 17.00.

Har du ett konto/en licens som du betalar för, har du fri tillgång till vår support, både via telefon, mail och chatt – oavsett vilken nivå du har på ditt konto - under vardagar mellan kl. 08.00 och 17.00.

 

Hur når jag supporten?

Vår kundsupport når du vardagar mellan kl. 08.00 och 17.00 på 0225 410 22 eller per mail support@paloma.se.

 

Vad är ett Freemiumkonto?

Freemiumkontot är den första nivån på våra licenser, där det är med en reklambanner från Postman. Med det har du full tillgång till Postman, upp till en viss nivå. Du har även tillgång till vårt eventverktyg Magnet. Dessutom ingår fri support per mail.

 

Hur snabbt kan jag få en demo på verktyget?

Oftast kan du få en demo redan samma dag som du skapat ditt konto. Boka en tid via våra säljare eller via vår support, och vi svarar dig inom kort.

 

Frågor om priser:

 

Vad kostar det?

Priset baseras på antal utskick per månad. Läs mer här

 

Vad menas med antal utskick?

Det är antalet nyhetsbrev som lämnar vår server och levereras till de adresser som du har valt. Det vill säga, om du har 500 mottagare/e-post-adresser som du skickar ett nyhetsbrev till en gång i månaden, så räknas det som 500 utskick.

 

Hur säger jag upp mitt konto?

En uppsägning/nedgradering måste ske innan nästa faktureringsperiod, då uppsägningstiden är kopplad till de fakturaperioder du har valt. En uppsägning måste komma in skriftligt via mail, innan du går in i en ny avtalsperiod.

 

Vad ingår i freemiumkontot?

Färdiga snygga mallar, supporten per mail och 100 utskick i månaden. Efter det följer ett antal olika nivåer. Priserna hittar du här.

 

Uppgradering

Jag vill göra fler utskick och/eller ta emot fler deltagare än den licensen jag har, hur uppgraderar jag mitt konto?

I vissa fall kan du göra det själv inne i verktyget under menyn uppgradera. Är det inte möjligt - kontakta vår support. Vi hjälper dig omgående.

 

Jag har frågor kring uppgraderingen. Vart vänder jag mig?

Kontakta någon av våra säljare, Lotta Källström på telefon 0225 254 128. Du kan också kontakta vår support på 0225 410 22.

 

Vad innebär det att uppgradera min licens?

Det betyder att du ökar din nivå av antal möjliga mängd utskick.

 

Vad kostar det att uppgradera min licens från freemium till betalande?

Det är beroende av vilken nivå du behöver och väljer. Priserna och de olika nivåerna hittar du här.

STARTA GRATISKONTO NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Smarta funktioner för at skapa nyhetsbrev. Spar din tid och ökar effekten av din e-postmarknadsföring.

Postman gör att du snabbt kan skapa snyggt designade nyhetsbrev utan större ansträngning. Dessutom är verktyget fullproppat med smarta funktioner som gör att du kan ta din e-postmarknadsföring till nya nivåer.Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår Drag and dropeditor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med ditt nyhetsbrev. Postman håller reda på avregistreringar, studsar och liknande. Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också få direkt feed-back direkt i nyhetsbrev med vår snabbenkätsfunktion. Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande och bra funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!

Att använda Nyhetsbrev & e-postmarknadsföring

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. Både dagens och framtidens kunder lever sina liv online – e-postmarknadsföring och mailutskick är både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. Det behöver dessutom inte vara krångligt att använda ett nyhetsbrevsverktyg. Vi har jobbat hårt med användbarhet och vårt gränssnitt fr at vårt nyhetsbrevsverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att använda och enkelt att förstå som möjligt. Nyhetsbrev har i många olika undersökningar visats ha bäst ROI, Return On Investment, av alla kanaler inklusive olika sociala medier. Vi har ett gäng färdiga och snygga nyhetsbrevsmallar som du kan börja använda direkt. Det är alltså gratis nyhetsbrevsmallar och de är designade av professionella Art-directors. Du bör ha en mall för ditt nyhetsbrev så du kan hålla en konsekvent och genomtänkt policy. Det underlättar också detkontinuelriga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istälet för att skapa nya mallar för varje utskick. Vi har naturligtvis ett arkiv både för dina mallar och dina filer, såsom bilder, dokument och pdf:er tex.

Skapa och skicka nyhetsbrev snabbt och enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Postman hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html. Med Postman blir det enkelt att: 
✔️ Designa, skicka och följa upp med statistik. 
✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp.
✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera.
✔️ Triggermejl och automatiska utskick. 
✔️ Vi har en editor, drag and drop i världsklass. 
✔️ Enkelt att administrera dina kontakter.  
✔️ Smart enkel uppföljning. 
✔️ Stöd för flera redaktörer och eller konton, så kallat redaktörskonto.

 

97 % supportnöjdhet

Om du vill utveckla företagets nyhetsbrev och e-postmarknadsföring är Postman perfekt för dig. 9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet. Du får dessutom tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om nyhetsbrevsverktyget om du föredrar att lära dig själv. 100 % av våra anställda rekommenderar oss som arbetsplats. Ditt samarbete med oss blir både belönande och uppskattat.