FAQ Paloma

Vilka är vi på Paloma?

Vi är det Hedemora-stationerade företaget som brinner för att utveckla och förfina våra två webbaserade verktyg, Paloma och Magnet. Du kan använda dem var och en för sig, eller tillsammans. Verktygen ska underlätta för dig i din vardag, spara tid och sänka dina kostnader. Dessutom kan de öka din försäljning, fördjupa dina kundrelationer och ge fler kunder.

 

Vad är Paloma?

Vårt verktyg för nyhetsbrev gör det enkelt för dig att snabbt skapa snygga, säljande och designade nyhetsbrev utan större ansträngning. Paloma är fyllt med smarta funktioner, som gör att du kan ta din e-postmarknadsföring till nya nivåer. Paloma hjälper dig att bygga relationer och få dina kunder att konvertera.

 

Till vem vänder sig Paloma?

Vi vänder oss till både stora, små och medelstora företag och även till privatpersoner, förbund och föreningar. Egentligen till alla som vill använda den smarta och effektiva marknadsföringskanalen som nyhetsbrev och e-postmarknadsföring är.

 

Hur jobbar Paloma med säkerhet?

Vi jobbar kontinuerligt med säkerhet, och uppdaterar löpande vår åtgärdsplan för att minimera riskerna av eventuella cyberattacker. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part utan ditt samtycke, utom när lagen kräver det.

 

Hur arbetar ni för att hantera kraven som följer av kommande Dataskyddsförordning?

Här på Paloma pågår det just nu ett projekt där vi ser över samtliga rutiner och datasystem, så att de följer GDPR’s krav och riktlinjer.

 

Allmänna frågor

Vilka är de främsta fördelarna med Palomas verktyg för nyhetsbrev?

Våra kunder brukar framför allt ge oss beröm för:

Vår support med 97 till 100 procents kundnöjdhet - hjälper dig som kund med det du behöver när du behöver det.

Användarvänligheten i verktyget - gör det enkelt och smidigt för dig att använda det.

Lätt att komma igång - sparar tid och kostnader för dig i din vardag.

Många snygga gratis nyhetsbrevsmallar ingår.

Möjligheten att testa fullt ut, kostnadsfritt.

Att alla, även personer helt utan tekniska kunskaper, kan skapa brev i Paloma.

Flexibiliteten i layouten, som ger stora möjligheter att påverka i princip alla mått och placeringar.

Ständig utveckling, vi släpper kontinuerligt nya funktioner och förbättringar.

 

Är breven mobilanpassade och responsiva?

Ja, för alla typer av mobiler och surfplattor.

 

Hur kommer jag i gång med att skapa mitt nyhetsbrev?

 

Inloggning:

 

Hur gör jag för att logga in i verktyget?

Klicka på länken ”Logga in”. Du hittar den i rullmenyn högst upp till höger på vår hemsida. Ange ditt användarnamn och lösenord. Klicka på Logga in och du är inne i verktyget. Här väljer du Paloma.

 

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag då?

Klicka på rutan ”Glömt ditt lösenord?”. Fyll i ditt användarnamn och vi skickar information till din e-post-adress om hur du byter ditt lösenord.

 

Jag har bytt e-post-adress, hur får jag reda på mina inloggningsuppgifter?

Om du har bytt e-postadress eller om den adress du angett för att få dina inloggningsuppgifter inte finns registrerad hos oss - kontakta vår support på 0225 410 22 eller på support@paloma.se, så hjälper vi dig.

 

Hur ser er policy för lösenordskomplexitet ut?

Lösenordskomplexiteten är minst åtta tecken, minst en stor bokstav och minst en siffra eller ett specialtecken.

 

Support:

 

Vilken hjälp kan jag få från supporten?

Med Freemiumkontot har du fri tillgång till vår support per mail, under vardagar mellan kl. 08.00 och 17.00.

Har du ett konto/en licens som du betalar för, har du fri tillgång till vår support, både via telefon, mail och chatt – oavsett vilken nivå du har på ditt konto - under vardagar mellan kl. 08.00 och 17.00.

 

Hur når jag supporten?

Vår kundsupport når du vardagar mellan kl. 08.00 och 17.00 på 0225 410 22 eller per mail support@paloma.se.

 

Vad är ett Freemiumkonto?

Freemiumkontot är den första nivån på våra licenser, där det är med en reklambanner från Postman. Med det har du full tillgång till Postman, upp till en viss nivå. Du har även tillgång till vårt eventverktyg Magnet. Dessutom ingår fri support per mail.

 

Hur snabbt kan jag få en demo på verktyget?

Oftast kan du få en demo redan samma dag som du skapat ditt konto. Boka en tid via våra säljare eller via vår support, och vi svarar dig inom kort.

 

Frågor om priser:

 

Vad kostar det?

Priset baseras på antal utskick per månad. Läs mer här

 

Vad menas med antal utskick?

Det är antalet nyhetsbrev som lämnar vår server och levereras till de adresser som du har valt. Det vill säga, om du har 500 mottagare/e-post-adresser som du skickar ett nyhetsbrev till en gång i månaden, så räknas det som 500 utskick.

 

Hur säger jag upp mitt konto?

En uppsägning/nedgradering måste ske innan nästa faktureringsperiod, då uppsägningstiden är kopplad till de fakturaperioder du har valt. En uppsägning måste komma in skriftligt via mail, innan du går in i en ny avtalsperiod.

 

Vad ingår i freemiumkontot?

Färdiga snygga mallar, supporten per mail och 100 utskick i månaden. Efter det följer ett antal olika nivåer. Priserna hittar du här.

 

Uppgradering

Jag vill göra fler utskick och/eller ta emot fler deltagare än den licensen jag har, hur uppgraderar jag mitt konto?

I vissa fall kan du göra det själv inne i verktyget under menyn uppgradera. Är det inte möjligt - kontakta vår support. Vi hjälper dig omgående.

 

Jag har frågor kring uppgraderingen. Vart vänder jag mig?

Kontakta någon av våra säljare, Lotta Källström på telefon 0225 254 128. Du kan också kontakta vår support på 0225 410 22.

 

Vad innebär det att uppgradera min licens?

Det betyder att du ökar din nivå av antal möjliga mängd utskick.

 

Vad kostar det att uppgradera min licens från freemium till betalande?

Det är beroende av vilken nivå du behöver och väljer. Priserna och de olika nivåerna hittar du här.

STARTA GRATISKONTO NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Enkelt verktyg för nyhetsbrev & e-postmarknadsföring

Det är enkelt att använda verktyget Paloma för att skapa snyggt designade nyhetsbrev. Till din tjänst har du dessutom smarta funktioner som gör att du kan ta din e-postmarknadsföring till nya nivåer.

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. I och med att både dagens och framtidens kunder lever sina liv online är e-postmarknadsföring och mejlutskick både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. E-postmarknadsföring har i många olika undersökningar visat sig ha bäst ROI (Return On Investment) av alla kanaler, inklusive olika sociala medier.

Det behöver inte vara krångligt att använda ett nyhetsbrevverktyg. Vi har jobbat hårt med användbarhet och gränssnitt för att Paloma nyhetsbrevverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att förstå och använda som möjligt.

Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår drag-and drop-editor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med att skapa och skicka ditt nyhetsbrev.

Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet från Paloma som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också fånga in feedback direkt i mejlutskicket via snabbenkät.

Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!

Gratis mallar till nyhetsbrev & gott om tips

Genom att använda en mall för ditt nyhetsbrev så kan du hålla kommunikationen konsekvent och genomtänkt . Det underlättar också det kontinuerliga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istället för att skapa nya mallar för varje utskick. Till ditt förfogande har du gäng färdiga snygga nyhetsbrevmallar som du kan börja använda direkt. Du har tillgång till ett arkiv både för dina mallar och dina filer, som bilder, dokument och pdf:er.

På vår sajt, i bloggen och via vårt nyhetsbrev finner du gott om tips kring digitala nyhetsbrev och e-postmarknadsföring.

Skapa & skicka nyhetsbrev snabbt & enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Paloma hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html.

 

✔️ Designa, skicka och följ upp med statistik

✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp

✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera

✔️ Tillämpa marketing automation med triggermejl och automatiska utskick.

 

✔️ Smidig och effektiv drag-and-drop-editor

✔️ Enkel administrering av dina kontakter

✔️ Smart uppföljning

✔️ Stöd för flera redaktörer och/eller konton.

 

Ett uppskattat verktyg för marknadsföring via nyhetsbrev & e-post

Om du vill utveckla företagets marknadsföring via nyhetsbrev och e-post är Paloma perfekt för dig. Du får tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om verktyget, och fri support.

9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet.
100 % av våra anställda rekommenderar Paloma som arbetsplats. Mer från våra kunder.