Mer om Paloma

Vad drivs vi av?

”Vår drivkraft här på Paloma är att ta fram produkter som gör en skillnad för dig i din vardag och som du är riktigt nöjd med. Vi vill också att vår personal stormtrivs och har kul tillsammans. Och vi vill göra gott i samhället. Kort och gott – vi brinner för att göra bra saker!”

Peter Berg, VD

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi har utvecklat tre produkter, Postman, Magnet och Kurios. Du kan använda produkterna var och en för sig, eller tillsammans. Vi stoppar in det dyrbaraste vi har i våra produkter och vår service: Vår passion och vilja till hög kvalité. De flesta av våra kunder är små och medelstora företag. Offentlig sektor gillar oss också.

Vad är Postman?

Postman är vårt verktyg för nyhetsbrev. Det gör det enkelt för dig att snabbt skapa snygga, säljande och designade nyhetsbrev utan större ansträngning. Liksom Magnet är även Postman fyllt med smarta funktioner, som gör att du kan ta din e-postmarknadsföring till nya nivåer. Postman hjälper dig att bygga relationer och få dina kunder att konvertera.

Vad är Magnet?

Magnet är vårt eventverktyg. Det passar i alla sammanhang där du bjuder in kunder och behöver ta emot gästanmälningar. Det är fyllt med enkla och smarta funktioner som hjälper dig att skapa snygga och säljande eventsidor, med minimal tidsåtgång. Dessutom passar det utmärkt oavsett om du arrangerar större eller mindre evenemang.

Vad är Kurios

Kurios är vårt enkätverktyg. Med det skapar du enkelt undersökningar och enkäter för att få överskådlig och användbar feedback på vad till exempel marknaden, dina kunder eller din personal efterfrågar. Allt för att du ska kunna förbättra din organisation eller ditt företag inom de områden där behoven finns.

Vilken skillnad kan våra produkter göra för dig?

Vi brukar ställa samma fråga till våra befintliga kunder. Svaret är dels att både Postman, Magnet och Kurios förenklar vardagen, sparar tid och sänker kostnader. Dels fördjupar och stärker verktygen kundrelationerna, och ger fler kunder. Dessutom svarar många att de ser en stadigt växande konverteringsgrad sedan de började använda produkterna.

Några rader om oss

Från natursköna Hedemora i Dalarna tar vi på ägarledda Paloma hand om våra kunder, sida vid sida med gänget som programmerar, designar och vidareutvecklar. Tillsammans med vårt bästa team - våra kunder - förfinar vi löpande våra produkter.

Du kanske frågar dig vad du vinner på det? Jo! Du får helt enkelt produkter som vi har full kontroll över - från ax till limpa - med en supportgrupp som sitter nära utvecklingsgänget. Och vi lyssnar på våra kunder!

Slutligen några siffror som vi är stolta över …

  • Vi har över 1400 betalande kunder (Och många fler använder vårt kostnadsfria paket)
  • Kundnöjdheten på vår support ligger på hela 97 procent
  • 9 av 10 kunder rekommenderar oss
  • Vi lanserade första versionen redan 2002
  • Vi har Triple-A rating (endast 3 procent av alla bolag har det)
  • Vi är 14 anställda …
  • … och 100 procent av dem rekommenderar Paloma som arbetsplats

 

Högsta kreditranking

 

 

 

 

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!