Magnet - gratis anmälningsformulär för dina gäster

Magnet är det lättanvända och smidiga verktyget för dig som söker det optimala anmälningsformuläret online, och behöver hjälp med gästanmälningar, administration och bokningar.

Med Magnets anmälningssystem skapar du ditt event och din anmälningssida gratis på bara någon minut, och med hjälp av verktyget får du snabbt en god överblick på vem som har anmält sig, vilka som har betalat och eventuella avbokningar.

Du kan välja att fakturera själv eller använda våra färdiga betallösningar för fakturatjänst eller kortbetalning. Och du! Magnet fungerar lika bra om ditt arrangemang är kostnadsfritt.

Magnet är fyllt med smarta funktioner, som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Bland annat en mängd biljettvarianter, såsom Early Bird, tidsstyrda biljetter, rabattkoder och rabatterade biljetter.

Genom vår sms-funktion når du snabbt ut med bekräftelser och annan information. Till det har vi en supportnöjdhet på 97 procent, och upp till 100 deltagare/år är kostnadsfritt. Allt det här och mycket mer ingår.

Koppla gärna på Postman, vårt verktyg för nyhetsbrev, och Kurios, vårt enkätverktyg, och du har en helhetslösning.

Skapa din kostnadsfria anmälningssida och din gästlista online i dag!

Välkommen till Magnet!

Få våra smarta tips om digital marknadsföring via vårt nyhetsbrev. Du får 10 nummer per år. Helt gratis! Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss. Mycket nöje!