/*Visa showmore*/
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
Att genomföra evenemang online
05 maj 2020

Att genomföra evenemang digitalt

I och med Coronakrisen ser vi hur fysiska möten, kurser och olika typer av evenemang ställs in eller skjuts upp. Men vi ser också exempel på hur många väljer att genomföra sina evenemang i digital form. Med rätt lösning är det inga problem att ta betalt av deltagarna och hantera allt som rör ditt event. Våga utnyttja möjligheten du också!

Digitala mötesrum & arenor 

Kanske har du redan en kanal för distansmöten som du är van att jobba med? Om inte finner du här exempel på lättillgängliga tjänster för videomöten som du kan använda när du ska arrangera webbkonferenser och webbinarier:

Citrix Gotowebinar 

Webinars on air

Cisco Webex

Adobe Connect

Skype

Microsoft Teams

Slack

Zoom

Hangouts On Air with Youtube Live

Konserter, föreställningar, föreläsningar, matcher och andra typer av evenemang kan genomföras inför publik med hjälp av livestreaming via till exempel:

Youtube Live

Vimeo

Microsoft

StreamSweden

Även Facebook och Instagram har utvecklat sina videofunktioner. 

Biljettsystem & administration för digitala evenemang

Du kan utnyttja eventverktyget på Palomas plattform också för att administrera digitala evenemang. Med det biljettsystem och de betallösningar du har tillgång till blir det enkelt att sälja biljetter och ta betalt. Att samla in deltagaruppgifter och följa upp evenemanget fungerar också smidigt och säkert. Överblicken i alla steg underlättar för dig som arrangör, vilket är särskilt betydelsefullt när du vill kunna samla många deltagare till ditt digitala evenemang. 

Biljettsystem

 • Early Bird

 • Rabatter och rabattkoder på en eller flera biljetter

 • Tidsstyrda biljetter

 • Lägg till produkter/erbjudanden på biljett till exempel biljett + en bok

 • Kostnadsfria biljetter

 • Välj deltagaruppgifter på köparen.

Betallösningar

 • Swish 

 • PayPal

 • Payson

 • Billogram

 • Egen fakturering.

Försäljningsstatistik och ordrar

 • Ordrar

 • Hur många deltagare totalt?

 • Hur många deltagare har checkat in?

 • Biljetter kvar till försäljning?

 • Total försäljningssumma.

Inbjudan, anmälan & biljettförsäljning 

Skapa enkelt en eventsida där du tar emot anmälningar och säljer biljetter. Dela i sociala medier och skicka ut inbjudningar med e-post. (Ska du flytta ett redan bokat fysiskt event till webben är det förstås viktigt att gå ut och tydligt informera om detta i alla sociala kanaler, och att meddela registrerade deltagare direkt via e-post och eventuellt sms.)

Förbered praktisk information som skickas till deltagaren när denne anmält sig eller köpt biljett. I Palomas eventverktyg kan du anpassa bekräftelsemejlet och lägga till länk till livesändning och program i tabellform.

Du kan också välja att vänta med att leverera själva anslutningslänken och göra det i närmare anslutning till evenemanget.

Använder du redan Paloma? Hör av dig om det är något du funderar över. 

Är du ny här? Läs mer om Paloma Event eller Skapa konto direkt. Du är också välkommen att höra av dig till vårt kundteam. 

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Ett verktyg som är enkelt att använda för att skicka snygga nyhetsbrev

Nyhetsbrev verktyg

Det är enkelt att använda verktyget Paloma för att skapa snyggt designade nyhetsbrev. Till din tjänst har du dessutom smarta funktioner som gör att du kan ta dina nyhetsbrev till nya nivåer.

Nyhetsbrev är en perfekt kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. I och med att både dagens och framtidens kunder lever sina liv online är e-postmarknadsföring och e-post både en grundförutsättning och en fantastisk möjlighet för ditt företag att lyckas i er kommunikation. Nyhetsbrev har i många olika undersökningar visat sig ha bäst ROI (Return On Investment) av alla kanaler, inklusive olika sociala medier.

Det behöver inte vara krångligt att använda ett verktyg för e-post. Vi har jobbat hårt med användbarhet och gränssnitt för att Paloma nyhetsbrevsverktyg ska vara så intuitivt och enkelt att förstå och använda som möjligt.

Du kan skapa väldigt snygga nyhetsbrev på ett enkelt sätt med vår drag-and drop-editor. Det finns mängder av automatiserade funktioner som spar tid och frustration när du arbetar med att skapa och skicka ditt nyhetsbrev.

Vill du bjuda in till ett event eller kundevenemang finns Magnet som är vårt verktyg för gästanmälningar och biljettförsäljning. Du kan också fånga in feedback direkt i mejlutskicket via snabbenkät.

Är ni flera avdelningar som arbetar med nyhetsbrevet så kan ni använda vår funktion för redaktörskonton och styra vad underredaktören ska kunna ändra i brevet och vilken information de ska få tillgång till. RSS-flöde är en annan tidsbesparande funktion för ditt nyhetsbrev. Låt innehåll och texter flöda in automatiskt från en annan källa så slipper du dubbelarbete!


Epost marknadsföring

Gratis mallar till nyhetsbrev & gott om tips

Genom att använda en mall för ditt nyhetsbrev så kan du hålla kommunikationen konsekvent och genomtänkt . Det underlättar också det kontinuerliga arbetet med ditt nyhetsbrev då du snabbt kommer igång istället för att skapa nya mallar för varje utskick. Till ditt förfogande har du gäng färdiga snygga nyhetsbrevmallar som du kan börja använda direkt. Du har tillgång till ett arkiv både för dina mallar och dina filer, som bilder, dokument och pdf:er.

På vår sajt, i bloggen och via vårt nyhetsbrev finner du gott om tips kring digitala nyhetsbrev och e-postmarknadsföring.

Skicka nyhetsbrev

Skapa & skicka nyhetsbrev snabbt & enkelt

Vårt enkla nyhetsbrevverktyg Paloma hjälper dig att skapa proffsiga, kreativa och intressanta nyhetsbrev i html.

 • ✔️ Designa, skicka och följ upp med statistik
 • ✔️ Filtrera, segmentera och rikta innehåll, skicka dina nyhetsbrev till rätt målgrupp
 • ✔️ Hämta innehåll från annan källa automatiskt via RSS, slipp dubbelarbete och automatisera
 • ✔️ Tillämpa marketing automation med triggermejl och automatiska utskick.
 • ✔️ Smidig och effektiv drag-and-drop-editor
 • ✔️ Enkel administrering av dina kontakter
 • ✔️ Smart uppföljning
 • ✔️ Stöd för flera redaktörer och/eller konton.

 

Skapa nyhetsbrev

Ett uppskattat verktyg för marknadsföring via nyhetsbrev & e-post

Om du vill utveckla företagets marknadsföring via nyhetsbrev och e-post är Paloma perfekt för dig. Du får tillgång till vårt hjälpcenter där du kan hitta allt om verktyget, och fri support.

9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97 % supportnöjdhet.
100 % av våra anställda rekommenderar Paloma som arbetsplats. Mer från våra kunder.