2019
2018
2017
2016
2015
2014
19 dec 2014

Bonuslista för marknadsföring på internet

  • Bannerannonsering är den typ av annonsering på internet som har sämst utveckling. Det finns dock webbplatser där detta fungerar bättre.
  • Internetkataloger lovar mycket men garanterar inget. Dyrt i förhållande till att använda sponsrade länkar. Mätbarhet och testperiod är att rekommendera.
  • Annonsering och medverkan på branschportaler kan vara mycket lönsamt och driver ofta bra med trafik. Problemet är att det dyker upp nya nischportaler hela tiden. Fråga hur de tänkt generera trafik till webbplatsen och om det ingår en testperiod på minst två månader.
  • Google ger ofta bort en summa till företag för att testa annonsering med sponsrade länkar. Testa och utvärdera.
  • Lägg märke till skillnaden mellan sökmotorvänlig och sökmotoroptimerad webbplats. Många företag som säljer webbplatsutformning säger att webbplatsen är sökmotoroptimerad men menar egentligen att den är sökmotorvänlig.
SKAPA DITT NYHETSBREV NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt