Skapa Event med Magnet

Här är en snabb översikt av vårt eventverktyget Magnet! Verktyget underlättar enormt för dig som arrangör. Du spar tid och pengar på att använda ett proffesionellt verktyg för evenmang. Evenemangsadminstration har aldrig varit så enkelt. Magnet är ihopkopplat med våra övriga verktyg för nyhetsbrev och enkäter, vilket gör att du får ett fullfjädrat marknadsföringsverktyg.

Boka ett kostnadsfritt demokonto här
Ladda ner produktblad: Magnet
Se referenser här
Eller följ med på ett Webinar

 

1.

Att skapa en webbsida för ditt event, evenmang, seminarium, kurs eller konsert är mycket enkelt. Du klickar helt enkelt på den yta du vill fylla med innehåll, skriver och sparar. Automatisk karta, olika momsatser, flera olika datum, olika biljettyper, olika försäljningsdatum på olika biljetter så du kan ha "Early bird" erbjudanden till exempel är några av de smarta funktioner som finns inbyggt i Magnet.

undefined

 

2.

När du publicerar ditt evenemang, skapas autmatiskt en webbsida med egen url. Du kan länka direkt till den eller om du vill kan du bädda in den på din egen hemsida.

undefined

 

3.

I Magnet ingår ett gediget admininstrationsgränssnitt för dig som arrangör. Du ser vem som beställt, vilka som kommer, försäljningssummor och mycket mer.

undefined

 

4.

Det skickas automatiskt ut biljetter till köparen, om du vill. Du kan använda vår app för check-in av deltagarna, via mobil eller Ipad/läsplatta. Det går naturligtvis bra att checka in direkt i datorn och Magnet också. Vi stödjer både QR-kod och streckkod. Om du har ett event som du tar betalt så kan du använda en mängd färdigkopplad betalsätt för betalning on-line. Du kan faktura själv också om du vill. Eventadminstration på ett enkelt och roligt sätt.

undefined

 

 Läs mer om vårt verktyg för evenemang och event: Magnet här

 

 

Skapa ditt gratiskonto!

Alla funktioner ingår:
• 500 fria mailutskick per månad
• 100 personer kan svara på din enkät
• Bjud in 300 eventdeltagare
Full e-mejl support. Allt detta gratis!

Lär dig mer, vi hjälper dig på traven

Du får våra kostnadsfria handböcker när du skapar ett gratis konto hos oss, sprängfyllda med kunskap. Få ett försprång och bli ännu bättre marknadsförare

Du är snart igång!

Vi kommer att skicka ett aktiveringsmail till din e-postadress Klicka på länken i brevet för att aktivera kontot..

Aktivering av nya konton sker under kontorstid. Skulle du inte få något mail, kontakta oss på support@paloma.se

Det ska vara lätt att vara kund hos Paloma

Inga startavgifter, ingen bindningstid,
fria webinar och fri support.