Vad tycker våra kunder?

Läs och inspireras. Vi hjälper dig till framgång.

Kurios är en pusselbit i Tools förbättringsarbete

Kurios är pålitligt. Det är lätt att skapa enkäter och få ut resultatet på ett tydligt sätt.

Tools är ett av Nordens största företag inom försäljning av bland annat verktyg, maskiner, skyddsutrustning och industriförnödenheter. Företaget använder Palomas enkätverktyg Kurios för att göra personalundersökningar.

– Kurios är ett smidigt och användarvänligt enkätverktyg som är lätt att lära sig, säger Torsten Örtengren som är art director på Tools marknadsavdelning.

Tools ser enkätundersökningar som ett effektivt sätt att fånga upp och utvärdera hur personalen uppfattar händelser inom företaget.

– När vi genomför event eller konferenser så vill vi gärna ta reda på vad personalen ansåg fungerade bra eller dåligt för att på så sätt hitta vägar att vidareutveckla oss, säger Torsten Örtengren.

Enkäten kan också gälla hur personalen upplever ärendehanteringssystemet eller marknadsavdelningens tjänster. Personalutvärderinegn är användbart i utvecklingen av företagets verksamhet och enkätverktyget Kurios blir en pusselbit på resan mot ständiga förbättringar.

–  Enkätverktyget har fungerat mycket bra då det är så anpassat till användarperspektivet. Det är pålitligt och det är lätt att skapa enkäter och få ut resultatet på ett tydligt sätt. Dessutom vill jag ge en eloge till den personliga supporten som jag tycker fungerar jättebra, säger Torsten Örtengren.

FAKTA TOOLS:
Ägare: B&B TOOLS–koncernen
Totalt antal anställda: ca 1 000
Total försäljning: ca 2,5 MdKr

På 70-talet börsintroducerades bolaget och 30 år senare valde man att renodla och dela upp verksamheten i tre bolag. TOOLS-kedjan föds genom förvärv av starka lokala järnhandlare runt om i landet och under några år byggs Nordens största leverantör av produkter och tjänster till industriarbetare och hantverkare upp. Idag har TOOLS över 200 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Fler referenser

Läs hur fler kunder jobbar med våra verktyg!

Skapa ditt gratiskonto!

Alla funktioner ingår:
• 500 fria mailutskick per månad
• 100 personer kan svara på din enkät
• Bjud in 300 eventdeltagare
Full e-mejl support. Allt detta gratis!

Lär dig mer, vi hjälper dig på traven

Du får våra kostnadsfria handböcker när du skapar ett gratis konto hos oss, sprängfyllda med kunskap. Få ett försprång och bli ännu bättre marknadsförare

Du är snart igång!

Vi kommer att skicka ett aktiveringsmail till din e-postadress Klicka på länken i brevet för att aktivera kontot..

Aktivering av nya konton sker under kontorstid. Skulle du inte få något mail, kontakta oss på support@paloma.se

Det ska vara lätt att vara kund hos Paloma

Inga startavgifter, ingen bindningstid,
fria webinar och fri support.