Vad tycker våra kunder?

Läs och inspireras. Vi hjälper dig till framgång.

Mycket bra eventverktyg till bra pris

När vi bad om hjälp hos Paloma möttes vi av en oerhört god servicevilja

Scandinavian Outdoor Games är ett stort event för utomhussporter som pågår under tre dagar på VM-arenan Lugnet i Falun mellan den 31 maj till den 2 juni. Under dessa dagar samlas människor från hela Skandinavien för att delta i tävlingar, aktiviteter och träningar i mountainbike, trailrunning, klättring, kajak, multisport och crossfit.

Stefan Grimberg är projektledare för hela Scandinavian Outdoor Games, och även projektledare för en av tävlingarna: multisporttävlingen Flinta and Westling invitation. Inför denna tävling såg han ett behov av att smidigt kunna hantera alla anmälningar och inbjudningar till alla förväntade tävlingsdeltagare. Att systemet skulle vara lättnavigerat, smidigt och överskådligt var ett krav.

– Vi vände oss till företaget Paloma som jag kände till och hade hört mycket gott om. Vi visste att de nyligen hade utvecklat ett eventhanteringssystem, Magnet, och lät dem berätta om dess fördelar kring eventadminstration, säger Stefan Grimberg.

Efter genomgången stod det klart att Magnet hade de funktioner som skulle motsvara behoven. Framförallt var det eventverktygets flexibilitet i kombination med dess överskådlighet som lockade Stefan.

Flinta and Westling invitation använder Magnet på så sätt att man gör en egen anmälningssida som länkas till deras webb. Anmälningsformuläret innehåller de parametrarna man behöver utifrån tävlingsdeltagarnas förutsättningar, som lagnamn, adress, utrustning. Sedan får man ut en överskådlig lista och kan göra utskick och faktureringar.

– De stora fördelarna med Magnet är att det är mycket överskådligt. Man får en tydlig presentation på vilka som har anmält sig, hur många biljetter man har sålt och total försäljning med mera. Man kan även få ut detaljerade uppgifter från deltagarna om deras utrustning och adresser med mera. Detta förenklar kommunikationen mellan oss och deltagarna. Det är ett mycket bra eventverktyg till låg kostnad, säger Stefan Grimberg.

”Supporten har varit mycket god”

Totalt förväntas cirka 100 lag att anmäla sig, med två deltagare i varje lag. Systemet är för närvarande öppet och anmälningarna börjar strömma in i evntverktyget. Inledningsvis hade dock Stefan Grimberg några anpassningar som behövde göras för att eventverktyget skulle fungera optimalt för dem.

– Vi såg att systemet saknade en detalj för att bli så flexibelt som möjligt. När vi bad om hjälp hos Paloma möttes vi av en oerhört god servicevilja och vi kunde snabbt och smidigt göra anpassningen så det passade vårt event. Nu ser vi att systemet funkar perfekt och flyter på som förväntat. Med tanke på den service vi har fått upplever vi Palomas Magnet som ett mycket prisvärt alternativ för eventverktyg och event, säger Stefan Grimberg.

Läs mer om Scandinavian Outdoor Games

Läs mer om vårt verktyg för events och evenemang här

Fler referenser

Läs hur fler kunder jobbar med våra verktyg!

Skapa ditt gratiskonto!

Alla funktioner ingår:
• 500 fria mailutskick per månad
• 100 personer kan svara på din enkät
• Bjud in 300 eventdeltagare
Full e-mejl support. Allt detta gratis!

Lär dig mer, vi hjälper dig på traven

Du får våra kostnadsfria handböcker när du skapar ett gratis konto hos oss, sprängfyllda med kunskap. Få ett försprång och bli ännu bättre marknadsförare

Du är snart igång!

Vi kommer att skicka ett aktiveringsmail till din e-postadress Klicka på länken i brevet för att aktivera kontot..

Aktivering av nya konton sker under kontorstid. Skulle du inte få något mail, kontakta oss på support@paloma.se

Det ska vara lätt att vara kund hos Paloma

Inga startavgifter, ingen bindningstid,
fria webinar och fri support.