Vad tycker våra kunder?

Läs och inspireras. Vi hjälper dig till framgång.

Nyhetsbrev hjälper oss kommunicera med våra medlemmar

När nya medlemmar registrerar sin e-postadress kopplas det automatiskt till Paloma som skickar ut våra nyhetsbrev.

Sajten har experter som BVC-sjuksköterskor och barnmorskor kopplade till sig där man kan ställa frågor om sin graviditet. Dessutom finns diskussionsfrågor, redaktionellt innehåll och en populär bloggportal. Paloma hjälper MinBebis.com med kommunikationen.

Stina Sandström är grundare och ansvarig utgivare. Hon startade sajten tillsammans med sin man våren 2006, då hon själv var gravid och sökte runt på nätet efter information för blivande föräldrar. De fick idén att erbjuda möjligheten att ställa frågor till en barnmorska och bestämde sig för att starta en egen portal.

Med ett medlemsantal som växer och växer och med en ständigt ökande besökstrafik blev det snabbt en succé bland landets blivande föräldrar. I dag är den ledande i sitt slag.

– Vi använder Palomas nyhetsbrevsverktyg för att kommunicera med våra medlemmar på sajten. När nya medlemmar registrerar sin e-postadress kopplas det automatiskt till Paloma som skickar ut våra nyhetsbrev, säger Stina Sandström.

Nyhetsbrevet skickas ut en gång per vecka och innehåller senaste nytt från webben, tävlingar och extraerbjudanden. Det är designat som ett tidningsomslag med klickbara rubriker med mera.

Bra med segmenterade nyhetsbrevsutskick och statistik

MinBebis.com använder nyhetsbrev på flera sätt. Förutom att kommunicera med medlemmar går även ett nyhetsbrev ut till kunder som köper annonsplats på sajten. Man kan också prenumerera på ett gravidbrev där man efter att ha fyllt i beräknat förlossningsdatum får läsa om bebisens utveckling från vecka till vecka. Denna tjänst har tagits fram i samarbete med Paloma.

– En stor fördel med Postman är att man kan segmentera sina utskick beroende på vem man vill kommunicera med. Allting går mycket snabbt och smidigt, säger Stina Sandström.

I dag arbetar MinBebis.com med tio olika adresslistor till olika mottagargrupper. Mycket av arbetet är automatiserat och mycket smidigt.

– Palomas personal har varit mycket hjälpsamma och väldigt duktiga på att ta fram de lösningar som passar oss bäst, säger Stina Sandström.

Fler referenser

Läs hur fler kunder jobbar med våra verktyg!

Skapa ditt gratiskonto!

Alla funktioner ingår:
• 500 fria mailutskick per månad
• 100 personer kan svara på din enkät
• Bjud in 300 eventdeltagare
Full e-mejl support. Allt detta gratis!

Lär dig mer, vi hjälper dig på traven

Du får våra kostnadsfria handböcker när du skapar ett gratis konto hos oss, sprängfyllda med kunskap. Få ett försprång och bli ännu bättre marknadsförare

Du är snart igång!

Vi kommer att skicka ett aktiveringsmail till din e-postadress Klicka på länken i brevet för att aktivera kontot..

Aktivering av nya konton sker under kontorstid. Skulle du inte få något mail, kontakta oss på support@paloma.se

Det ska vara lätt att vara kund hos Paloma

Inga startavgifter, ingen bindningstid,
fria webinar och fri support.