Vad tycker våra kunder?

Läs och inspireras. Vi hjälper dig till framgång.

Med Magnet kan vi lösa biljettförsäljningen själva, både enklare och billigare!

Magnet sparade in på onödiga utgifter för Kjell Enhager

”Med Magnet kan vi lösa biljettförsäljningen själva, både enklare och billigare!”Kjell Enhager är en välkänd föreläsare, coach och ledarskapskonsult med fokus på affärsverksamhet och företagsledning. Han är även författaren bakom boken ”Tänk låsningar och lösningar” som publicerades i slutet på 2015, och han har även fått utmärkelsen ”Stora Talarpriset” år 2009 från Skillspartners. Kjell har också haft sitt eget sommarprogram i P1.

Ett personligt och enkelt biljettsystem

När Kjells fru, Lotta Enhager, introducerades för Palomas eventverktyg Magnet så kände hon att detta verktyg kunde erbjuda henne ett bra biljettsystem som stack ut med sin personliga och enkla hantering. Idag använder hon Magnets eventverktyg flitigt för biljettförsäljningen inför Kjells föreläsningar som han håller 10-15 gånger per år på olika platser i Sverige.

- Magnet är jättebra och väldigt enkelt att använda! På ett litet kick så finns all information om eventet där. Det är dessutom enkelt att använda alla olika betallösningar, så som Payson, Paypal och fakturahantering via Billogram, säger Lotta Enhager, som har hand om de administrativa delarna bakom sin mans föreläsningar.

Mycket billigare än att anlita någon

Tidigare har paret Enhager haft eventbyråer som har ordnat detta, vilket blir ganska kostsamt när det handlar om så pass många föreläsningar per år. Idag kan Lotta istället ordna allt själv genom att lägga upp varje föreläsning som ett event i Magnet, och sedan sprida länken till biljettköpet på sociala medier, på Kjells hemsida och i nyhetsbrev.

- Med Magnet som eventverktyg har det blivit så mycket enklare att hantera detta. Det är dessutom mycket billigare än att köpa in den tjänsten externt, säger Lotta.

En mycket bra och personlig support

När Lotta började använda verktyget kontaktade hon supporten för att få lite hjälp med några inställningar, och hon upplevde dem som väldigt trevliga och hjälpsamma. Supporten hjälpte även till att ta fram en bra mall för deras nyhetsbrev.

- Paloma har alltid varit noga med att allt ska fungera, och de ställer upp direkt om jag behöver hjälp. Vid ett event var det lite strul med appen, och då kom de ut dit och hjälpte till med biljettscanningen direkt på plats. Supertrevligt gjort! Säger Lotta avslutningsvis.

Boka Kjell Enhager här! 

Prova Magnet kostnadsfritt här!

Fler referenser

Läs hur fler kunder jobbar med våra verktyg!

Skapa ditt gratiskonto!

Alla funktioner ingår:
• 500 fria mailutskick per månad
• 100 personer kan svara på din enkät
• Bjud in 300 eventdeltagare
Full e-mejl support. Allt detta gratis!

Lär dig mer, vi hjälper dig på traven

Du får våra kostnadsfria handböcker när du skapar ett gratis konto hos oss, sprängfyllda med kunskap. Få ett försprång och bli ännu bättre marknadsförare

Du är snart igång!

Vi kommer att skicka ett aktiveringsmail till din e-postadress Klicka på länken i brevet för att aktivera kontot..

Aktivering av nya konton sker under kontorstid. Skulle du inte få något mail, kontakta oss på support@paloma.se

Det ska vara lätt att vara kund hos Paloma

Inga startavgifter, ingen bindningstid,
fria webinar och fri support.