Vad tycker våra kunder?

Läs och inspireras. Vi hjälper dig till framgång.

Postman betyder mycket för Dalarna Business

”Vi är väldigt nöjda med helhetslösningen som Paloma erbjuder. Framförallt håller Paloma mycket hög servicenivå och jag känner mig väldigt trygg med att jag får den hjälp jag behöver om det uppstår problem”, säger Malin Croner.

– Postmans olika funktioner är mycket viktiga delar i kommunikationen med våra medlemmar, säger Malin Croner som är verksamhetsledare för Dalarna Business. Dalarna Business använder Postman för sina nyhetsbrev tillsammans med Kurios för enkätundersökningar och Magnet eventhanteringsverktyg.

Viktigt med hög servicenivå

– Vi är väldigt nöjda med helhetslösningen som Paloma erbjuder. Framförallt håller Paloma mycket hög servicenivå och jag känner mig väldigt trygg med att jag får den hjälp jag behöver om det uppstår problem, säger Malin Croner.

För eventhanteringen av Stjärngalan, Business Dalarnas stora nätverkskväll för företag i Dalarna, blev Magnet ett smidigt och användbart verktyg. Speciellt när de skulle ta emot och registrera anmälningar. Man har sparat mycket tid på eventhanteringen och administrationen.

– Jag har tidigare arbetat med eventsystem, som jag har upplevt lite krångliga. När vi planerade för Stjärngalan ville vi förenkla så mycket som möjligt. Paloma har varit mycket hjälpsamma med att ta fram en lösning med Magnet, som passar just oss. Vi är mycket nöjda.

Malin uppskattar att verktygen är användarvänliga, och det har varit lätt för Dalarna Business medarbetare att sätta sig in i.

– Det är viktigt att systemet är lätt att förstå sig på, så att vi lätt kan hoppa in och ersätta varandra om det behövs, eftersom vi är så få personer som arbetar i organisationen.

Klar bild av deltagarnas åsikter

Dalarna Business skickade efter Stjärngalan ut enkäter för utvärdering till medlems-företagen via enkätverktyget Kurios, för att få reda på vilken förbättringspotential som fanns.

– Vi fick en klar bild över vad deltagarna tyckte om evenemanget och kan arbeta mer målinriktat med de frågor där vi såg att vi behövde utveckla oss. Överlag fick vi oerhört bra kontakt med Palomas medarbetare. Jag tror att det är lättare att skapa engagemang hos de anställda på en liten ort där de sociala banden till varandra är tydligare. Man tar hand om varandra på ett annat sätt än vad man gör i en storstad.

 

 

Fler referenser

Läs hur fler kunder jobbar med våra verktyg!

Skapa ditt gratiskonto!

Alla funktioner ingår:
• 500 fria mailutskick per månad
• 100 personer kan svara på din enkät
• Bjud in 300 eventdeltagare
Full e-mejl support. Allt detta gratis!

Lär dig mer, vi hjälper dig på traven

Du får våra kostnadsfria handböcker när du skapar ett gratis konto hos oss, sprängfyllda med kunskap. Få ett försprång och bli ännu bättre marknadsförare

Du är snart igång!

Vi kommer att skicka ett aktiveringsmail till din e-postadress Klicka på länken i brevet för att aktivera kontot..

Aktivering av nya konton sker under kontorstid. Skulle du inte få något mail, kontakta oss på support@paloma.se

Det ska vara lätt att vara kund hos Paloma

Inga startavgifter, ingen bindningstid,
fria webinar och fri support.