Vad tycker våra kunder?

Läs och inspireras. Vi hjälper dig till framgång.

"Nyhetsbrev, en viktig del av vårt varumärkesbyggande"

Vi har använt oss av Palomas nyhetsbrevsverktyg i snart 10 år och är mycket nöjda. Palomas kompetenta medarbetare hjälper oss på bästa sätt när vi behöver det. Det är en pålitlig samarbetspartner som vi har stort förtroende för.

Med sina 6 400 anställda och sin geografiska spridning är Coor beroende av att snabbt, effektivt och kostnadseffektivt kunna kommunicera med sina kunder, samarbetspartners, leverantörer och andra intressenter.

– Nyhetsbrev är en av våra viktigaste externa kommunikationskanaler. Vi har en hög ambitionsnivå i vårt nyhetsbrev och vi märker att det lönar sig. Vi ser i statistikrapporterna att öppningsfrekvensen på breven är hög och vi får mycket positiv feed-back, säger Coors kommunikationschef Åsvor Brynnel.

Åsvor Brynnel ser digitala nyhetsbrev som ett effektivt och lätthanterligt verktyg för extern kommunikation. Det är framförallt den snabba och kostnadseffektiva distributionen som ger enorma fördelar gentemot tryckta medier.

– De digitala nyhetsbrevens snabbhet är en stor fördel. Det är en kort produktionstid och ett miljövänligt alternativ till trycksaker. Dels är det ingen pappersåtgång och dels är det mindre transporter. Detta ligger i linje med Coors ambition att vara ett klimatsmart företag, säger Åsvor Brynnel.

Nyhetsbrevet, som heter Nova, innehåller artiklar om aktuella branschfenomen, nyheter och information från bolaget. Nova riktar sig i första hand till uppköpare av de servicetjänster som Coor levererar.

Via statistikfunktionen ser man omedelbart vilka ämnen som kunderna intresserar sig av. Därmed kan man successivt vässa budskapet och stärka relationerna gentemot målgruppen.

– Nova är en viktig del av vårt varumärkesbyggande. Vi bjuder våra läsare på branschnyheter som vi vet att de är intresserade av. Vi passar också på att marknadsföra våra kompetenser och våra nya erbjudanden. Vi bygger successivt upp ett förtroende hos våra kunder och samarbetspartners, säger Åsvor Brynnel.

I Palomas leverans till Coor ingår det mesta ur Palomas palett. Coor köper kringtjänster som layout, montering, distribution och statistikrapportering.

– Vi har använt oss av Palomas nyhetsbrevsverktyg i snart 10 år och är mycket nöjda. Palomas kompetenta medarbetare hjälper oss på bästa sätt när vi behöver det. Det är en pålitlig samarbetspartner som vi har stort förtroende för, säger Åsvor Brynnell.

Fler referenser

Läs hur fler kunder jobbar med våra verktyg!

Skapa ditt gratiskonto!

Alla funktioner ingår:
• 500 fria mailutskick per månad
• 100 personer kan svara på din enkät
• Bjud in 300 eventdeltagare
Full e-mejl support. Allt detta gratis!

Lär dig mer, vi hjälper dig på traven

Du får våra kostnadsfria handböcker när du skapar ett gratis konto hos oss, sprängfyllda med kunskap. Få ett försprång och bli ännu bättre marknadsförare

Du är snart igång!

Vi kommer att skicka ett aktiveringsmail till din e-postadress Klicka på länken i brevet för att aktivera kontot..

Aktivering av nya konton sker under kontorstid. Skulle du inte få något mail, kontakta oss på support@paloma.se

Det ska vara lätt att vara kund hos Paloma

Inga startavgifter, ingen bindningstid,
fria webinar och fri support.