Kort och gott: Vill vi göra bra saker.

Postman är utvecklat och designat i Dalarna av Paloma. Förutom Postman har vi tagit fram Magnet för gästanmälningar och biljettförsäljning och Kurios för dina enkäter. Vi lanserar kontinuerligt uppdateringar och förbättringar allt utifrån kund feed-back. Paloma är ägarlett och det gör att vi har full kontroll över hela utvecklingen och verktygen. Vi programmerar, designar och tar hand om våra kunder från Hedemora, Dalarna. Förbättringar lanseras kontinuerligt. Allt sedan 2002.

97% kundnöjdhet

Om du skulle fastna så är det bara att höra av dig. 9 av 10 av våra kunder rekommenderar oss och vi har 97% supportnöjdhet.

Är ni flera redaktörer eller har många kontor?

Få koll och delegera kontroll! Med hjälp av vårt redaktörskonto ger du dig själv kvalitetskontroll att fördela makten så som du vill och behöver. Som redaktör är det du som bestämmer vem eller vilka som ska kunna göra vad. Ta kontrollen och skapa tydliga ansvarsroller för en mer effektiv hantering av våra tjänster! 

 Som huvudredaktör kan du:

- Lägga upp flera användare

- Bestämma vilken behörighet varje användare ska ha

- Möjlighet att låsa delar i mallen för att säkerställa den grafiska profilen

- Dela ut mallar till användarna

- Dela adresslistor till dina användare

Med redaktörskonton skapar du tydlighet och säkerhet i kommunikationen. När alla har sina roller förhindrar du att tjänsterna används fel, att den grafiska profilen äventyras eller att kommunikationen sker med fel personer och målgrupper. Genom redaktörskonton kan du säkerställa en kommunikation av högsta kvalité!

Eller vill du ha en personlig demo av Postman?

Skapa ett demokonto så kontaktar vi dig för en personlig genomgång av verktyget. Skapa ett demokonto här!